torstai 31. toukokuuta 2012

Yleispurkautumista äidistä. Omastani siis.

Täällä ollaan oltu nyt muutama päivä mummo vahvistuksilla liikenteessä. Isi-ukko lähti tiistai aamuyöstä Helsinkiin ja palaa tänään kotiin. Viken äiti tuli parin sadan kilometrin päästä tosiaan maanantaina ja lähti eilen aamupäivästä. Oma äitini on käynyt aikalailla päivittäin ja eilen olikin koko päivän apuna. Yöksi olisi halunnut mutten antanut jäädä. Oma stressitasoni ei kestä koska äitini on oikeastaan ainut ihminen koko maailmassa kenelle räjähtelen ja räyhään. Ainut ihminen joka ei ikinä voi minua hyljätä vaikka sanoisin tai tekisin mitä. Sanon tahallani "Ei" kaikkeen mitä hän ehdottaa ihan ehkäpä äidin kiusaksi. Saatan maata koko päivän sohvalla tv:n ääressä jos äiti haluaisi että lähtisimme vaikkapa metsään keräämään mustikoita ja tuoksuttelemaan raittiimpaa ilmaa. Sanon "Ei" vaikka idea olisi kiva. Joku sisäinen kapinointi varmaan? Muutin jo 15-vuotiaana pois kotoa toiselle paikkakunnalle opiskelemaan.  Sen jälkeen en ole jaksanut kuunnella äidin hyviä neuvoja. Niiden neuvojen ja ideoiden tuputtaminen laukaisee minussa ikäviä ärtyinesyys puuskia.

Kuitenkin olen hyvin onnellinen ja onnekas omasta äidistäni ja siitä työstä minkä hän on tehnyt kanssani yksinhuoltajana. Tilahtelemiseni on tietysti väärin äitiäni kohtaan mutta kyllä hän tietää etten pistäisi häntä vaihtoon mistään hinnasta. Minusta tuli oikein hyvä tyyppi. Toivottavasti tuo meidänkin karva-ketale viihtyy perheessämme ja jaksaa minun outoja juttujani.


Pinnasuojukset menivät pesussa pieneksi. MUMMO onneksi lupasi ommella kangaskaistaleen lisää.
Vauva on tänään yhdeksänpäivän ikäinen

Kahvila Hertassa tarjolla nyt lauantaina Tamperelainen Noku ja Helsinkiläinen EWC! Nokun eka keikka btw. Haluaisin niin mennä mutta sitä ennen on pakko hommata sellainen maidonkerääjä että Ville voisi hoitaa Ketun syöttämispuolenkin. Missähän sellaisiakin myydään ja mihin hintaan? Omat tissini vuotavat niin tätä maitoa että voisi teipata jonkun tupperware astin rintaan kiinni. Kotona en jaksa pitää sellaisia maitosuojuksia vaikka vaatteeni muuttuvat ihan tahraisiksi. Olen jo nyt sellainen homssuinen suklaalta ja pierulta tuoksuva kotiäippä. Ja miksi mulla soi BSB Spotifyssä jo toista tuntia putkeen? :,D

https://www.facebook.com/events/232008266899596/


9 kommenttia:

 1. mie laitoin miehen ostamaan maitoimurin samana päivänä kotiin sairaalasta kotiuduttiin ja oli muuten hyvä ostos! meillä on ainun pumppu, siinä on oikein kaksi eri imutehoa, eikä ole kuitenkaan mistään kalleimmasta päästä. suosittelen.

  ja voi muuten juku kun on arvon neitikettu on siun näköinen!

  onko ihanaa aikaa, nauti kaikesta kokoajan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maitopumppua itsekkin tässä olen akanut kaipaamaan. Tuota maitoa vaan tihkuu ja tihkuu. Ei ole kivaa kun se menee hukkaan ja vaan valuu vaatteille.

   Tuo on kyllä muuttunut päiväpäivältä enempi näköisekseni. Ekat päivät (varsinkin sairaalalla) hän oli ihan ilmetty isänsä. Ainoastaan leuka oli minua ja ehkä kulmakarvat.

   Nautiskellaan. <3

   Poista
 2. Perusrintapumppuja saa esim. Prismasta. Oliskohan hinta parinkympin paikkeilla. Sitten jos ei vierasta käytettyjä esineitä (omani ostin uutena, siskoni osti omansa kirpparilta, eikä ole siihen kuollut) niin multa sais vitosella käytetyn rintapumpun oheistarpeineen.

  Synnytyksen jälkeiset hormonit teki ainaki mulla sen, että kaikki mitä oma äiti ehdotti tai neuvoi oli väärin. Siis piti ihan väkisin keksiä jotain vastaväitettä. Tosin en vieläkään neuvoja kritisoimatta ota vastaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai vitsit että pistit pahan! Itse vähän karsatsan muutamia käytettyjä juttuja ja rintapumppu on niistä yksi. Mutta kun sanoit noin alhaisen hinnan että mun on pakko ehkä tehdä sun kanssa kauppaa. :D Miehelle kun huutelin (kuulin että se käänsi kylkeä sängyssä) niin hänen mielestään meidän kannattaisi osta apumppu sulta pois. :)

   Omat hormonitasoni ovat pysyneet koko raskauden ajan (ok alussa ehkä ei koska väsytti ja oli kokoajan pahaolo) suhteellisen normaaleina. Synnytyksne jälkeenkin. Ainakin vielä toostaiseksi. Mutta olen normaalistikkin vain tälläinen äidille eitä sanova. Haluaahan sitä itse päättää omasta elämästään ja tekemisistään eikä ole kivaa että toisella on aina jotenkin "parempia" ratkaisuja tarjolla.

   Poista
 3. tuolla niitä aina on välillä..vähän käytettyjä http://www.facebook.com/groups/214836655230207/ ja babystylessä oli aventin käsikäyttöinen pumppu 49€ tarjouksessa ja johannassa tollaset :) http://www.vauvatalojohanna.fi/imetys_tarvike.php

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä. Tänään on PAKKO käydä hakemassa jotain helpotusta huomista keikkaa(kin) ajatellen. Löysin vasta viimeviikon maanantaina BabyStylen. Jotenkin olin käsittänyt että Vauvatalo Johanna on samaa mutta ei se ollutkaan. Pitää tsekata vielä sekin koska ymmärtääkseni sekin on siinä ihan jossain Jyskin kulmilla.

   Poista
  2. Ja näköjään nyt kun luin Isoliskon viestin niin taidampa ostaa hänen pumppunsa poijes. :D Luen nämä kommentit aina hassussa järjestyksessä.

   Poista
 4. Itte oon kuullut hyvää vaan sähkökäyttösistä rintapumpuista.. Tiedä nyt sitten että mikä on parempi, to each to their own vai miten se meni?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minen oo kuullut vielä oikein mitään noista pumpuista. Hyvin hyvin vähän. Ihmettelin synnärin vuodeostastollakin sellaisia isoja ihmelaitteita jotka tarkemmin tutkailtuani paljastuivat nekin rintapumpuiksi! Näyttivät ennemmin joltain hengitysvälineeltä jota piti roudata mukanaan.. Hohoho.

   Poista

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love