perjantai 18. toukokuuta 2012

38+2 Viikonloppuna party hard?

Paljon on ohjelmaa tiedossa. Toivottavasti jalat kantavat etten könyile lätäköihin pyöräni kanssa. Ensimmäisenä mielessä lätäkössä maatessani olisi varmasti "Eihän kukaan nähnyt?". Tampereella alkaa tänään keskustorilla klo 14 Vegfestit jossa on esimerkiksi syömiskilpailu. 9kk sitten olisin varmasti änkenyt itseni mukaan kisaan. Sanotaanko vaikka näin että pienikokoiseksi ihmiseksi olin suhteellisen kova syömään. Jos meillä sattui kotona olemaan hyvää ruokaa ja sitä jäi ruokailun jälkeen jääkaappiin asti niin laitoin itselleni herätyksen aamuksi jotta ehtisin syödä ruoat pois ennen poikaystävääni. Nykyisin hän ihmettelee että enkö ole syönyt koska ruokaa edelleen on. Illalla aijon lähteä bilettään armottomasti O'Harasiin Häiriköiden ja Nyrkkitappelun tahtiin. Joskos vauva saisi ideoita painua alaspäin ja minä vihdoin helpotusta vaateongelmiini. Keikka on btw ilmainen että jos ei ole ideoita niin sinne. Lisäksi siinä O'Harasin vieressä Hämeenpuistossa tapahtuu edelleen asioita aina 27.5.12 saakka. Siellä on Tunne Tampere-tapahtuma sekä Eurooppalainen ruokatori. Ravintolat ovat auki jokaisena tapahtumapäivänä klo 11–21. Hämeenpuisto on yksi lempipaikoistani Tampereella ja on mielettömän siistiä että siellä järjestetään kokoajan enemmän ja enemmän ohjelmaa.

Huomenna aijonkin mennä juhlimaan ystäväni kaksnelosia. Ne kemut eivät ole lähelläkään Hämeenpuistoa mutta uskoisin illasta tulevan varsin mieleenpainuva hyvän porukan kera. Saa nähdä jaksaako punkero lyllertää muiden perässä tanssibaariin.

Laskettuun aikaan 12 päivää jäljellä. 10 päivää ultran mukaan. Something gotta happen soooon.Kuulin vähän juttua Facebookissa että Original Heteroesilta vois olla uutta levyä tulossa tänä vuonna!
Tässä perjantain alulle yksi lemppari biiseistäni.
ORIGINALHE†EROES - PYR▲MIDPieksen reittäni musiikin tahtiin. Tiesittekö muuten että vauvoilla on automaattisesti hyvä rytmitaju?
Jossain vaiheessa se automaattinen taito tosin katoaa toisilta.

6 kommenttia:

 1. Olet ihan mahottoman nätti mahoinesi :)

  Itsekkin olen aina ollut kova syömään, vielä kuutisen vuotta sitten painoin 38kg mutta nyt sairauden ja iän tuoman hitauden huomaan, että alkaa se rakkaus ruokaan ja viiniin näkyä uhkaavasti :)

  Olen niin lyhyt, että tämä kilomäärä alkaa olla mulle ihan liikaa (jäsenet eivät tykkää) eli pakko on alkaa miettimään mitä suuhunsa lykkää :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua 38 kiloa! Siis oot kyllä hurjan pieni ollut. Itellä normi paino huitelee siinä 52-55kilon välillä (kesällä vähemmän ja talvella enemmän, pitäähän sitä ihmisen jostain lämpöä saada ;D) ja pituutta alta 160cm. Eli silleen sopivasti muodokas olen ollut aina. :)

   Teillä kyllä näyttää olevan aina salaatit pöydässä että keho varmasti kiittää. Minuu kammostuttaa ajatus että joutuisin jatkamaan loppuelämäni diabetes ruokavaliolla mutta mielummin sillä kuin insuliineillä jatkettuna. Eli hyvät ruokavaliot kunniaan. :=)

   Maha saisi hiukkasen laskeutua. Äsken huomasin muutaman hurjan pitkän raskausviirun vaihtaessani kerrankin vaatteita peilin edessä.

   Poista
 2. Mullaki on nyt jalat alkanu häviämään alta, tosin syynä on niin kovat kivut ilmeisesti tuolla reisien ja lantion hermostossa kun ei jalat tahdo kantaa kovan kivun takia..

  En tiiä huomasitko, kun kommentoin sun aiempaan tekstiin siitä turvakaukalosta. Ensviikolla eli toi 25-27.6 olis noiden kavereiden muutto ja sillon voisin kaukalon pistää niiden matkaan jos teillä tarvetta on ja onnistuis tällanen järjestely jos lainata haluatte vai löysittekö jo muualta? :) Ja me voitas se hakea sieltä, kun mennään kavereiden kämppää kattomaan joskus tossa kesällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vitsi en oo huomannut sellaista kommenttia! Ihme hommaa. Välillä huomaan löytäväni jotain 2vk-1kk vanhoja kommentteja mitä en ole aiemmin hoksannut. Noloa!

   Siis niin ikävää jos ei voi luottaa omiin jalkoihinsa kun sattuu. Kipu, etkö jaksaisi hellittää ja ottaa rennosti vaikka näin alkukesän kunniaksi?

   Tuo kaukalon lainaaminen kuulostaa kyllä ihan älyttömän hienolle mutta tehtiin päätös että tuodaan vauva ihan rattailla kotia koska olemmehan koviksia. Kiitos ihan tosi tosi paljon että olette ajatelleet meitä. <3 Meidän (kesäloma sijaisena oleva) neuvolanterkkari sanoi että siitä vaan bussiin. Ei oo paha.

   Poista
  2. No onneksi se kipu helittää sitten, kun saa tuon tyypin mahan ulkopuolelle :)

   Ja hyvä, että saitte homman järjestymään. Eiköhän se teidän pieni siellä rattaissa pärjää kotimatkan ajan ihan hyvin ja kiva, että saitte selvyyden asiaan niin ei sitä tarvitse enää miettiä! :)

   Poista
  3. No niimpä. :D Toiset stressaa synnytystä niin meitsi stressas miehen kanssa jotain vauvan kotimatkaa. :D Voiko turhempaa olla? En usko.

   Poista

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love