keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Viikko 36

63.8kg

Vappu meni tylsistyessa ja kuluttaen (toistaiseksi) vanhaa sohvaamme. Vähän harmitti kun mies popsi suklaalla kuorrutettuja munkkeja mutta ei niin paljoa että olisin vuodattanut kyyneliä. Toista se on nähdä televisiossa uusia jäätelömainoksia.. Kipuisuudestani johtuen en oikeastaan liikkunut kotoa minnekkään paitsi pyykkituvalle ja ulkoiluttamaan koiraa. Nyt olo jo huimasti kohentunut. Huomenna onkin aikamoinen päivä tulossa. Ensin äitiyspolille raskausdiabeteksen takia, sieltä neuvolan perhevalmennukseen (hehe on meilläkin tätä en vaan tajunnut että tämä on sitä perhevalmennusta) ja sieltä sitten Metso Kupliiseen. Miksikö sinne? No tietty sarjisvaihtoon!

Vanha sarjakuva vaihtoon - saat toisen tilalle.

Eli ehdottomasti Metsoon torstaina vanhojen sarjisten kanssa vaihtelemaan ja ehkä tekemään löytöjä. Jos ei löytöjä niin ainakin uutta lukemista.

Illaksi poikkis lupasi tehdä ruokaa. Siksi muuten varmaan olenkin lihonnut viime aikana. Hän on vastannut ruoan tekemisestä enemmän kuin minä itse. Salaatilla ei hirmuisesti kiloja kerry mutta heti kun se jää niin johan alkaa läski lätistä.

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Siistiä! :D Meillon noita kaksi ja ikää n.11-15-vuotta. Nyt sain maksettua uuden sohvan ja sanon näille sinisille hyvästit. Oliko teilläkin ihan super kestävä kangas?

   Poista
  2. joo kesti niin että alkoi ketuttaa :)

   meilläkin oli kaksi, vihreitä tosin, ja ikää samat reilut 10 vuotta, hyvin palvelleet, ei kauniisti mutta hyvin...

   Poista
  3. Meillä tuo kangas ei ole mennyt mitenkään puhki vaikka koira raapii miten tykkää. Lika on tosin jäänyt kiinni "kivasti" .. Sen siitä saa kun syö olkkarissa hehe.

   Poista
 2. Tuo raskaus pukee sinua :) Joko jännittää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiahihu. ^__^ Jännittää todellakin! Varsinkin nyt kun pinnasänky on äsken kasattu ja vaatteita alettu laittelemaan paikoilleen.. Konkretisoituu koko asia. HUh huh.

   Poista
  2. mie muistan, että mulla jännitti ihan sikana se kun saatiin vaunut, en meinannu uskaltaa ostaa niitä, kun arvelin, että tuottaa huonoa onnea, huoh ja turha nähdä sitä vaivaa, että järjestelee äitiyslomalla vauvan vaatteita siististi, ei tule niissä kasoissa/laatikoissa pysymään, meillä ainakaan. omasotku paras sotku!

   Poista
  3. No itsekkin olin fiksuna liikenteessä enkä viikannut vauvan vaatteita. Minä vaan laitoin ne saman näköiset vaatteet päällekkäin laatikoihin. :D Jos ei pysy omatkaan vaatteet näteissä pinoissa miten voi pysyä jonkun toisen vaatteet?

   Poista

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love