torstai 10. toukokuuta 2012

37+1 Ketun seikkailuja

Maha on käyttäytynyt edelleen hyvin kahelimaisesti. Oikeastaan pelkään jo sitä että vauva herää ja alkaa telmimään vähän turhankin innokkaasti. Potku kylkeen, isku nivuseen, potku kylkiluun alle, ehkäpä headbäng alapäähän. Se sattuu! Pelkkä kylkiluun paukuttelu ei minua enää yksikseen säikäytä. Mutta sitten kun maha venyy kahteen tai kolmeen suuntaan yhtäaikaa niin se on jo jotain järkyttävän tuntuista. Poikkis ei jaksa kytätä tätä ollenkaan ja olen yksinäni tämän asian kanssa. Tuo video antaa makustelua siihen mitä joudun kestämään..

Tässä olisi sitten pienen Ketun seikkailua videomuodossa pitkästä aikaa.



Random stuff
Äiti löysi eilen kirppikseltä vauvalle peiton vitosella. Me haettiin Viken kanssa vuorostaan tänään pussilakana peittoon. Anttilassa oli  pari pakettia alennuksessa joten kympillä selvisimme. On muuten hullun kalliita lastenkankaat esim. Eurokankaassa. Maksoivat 9.90e-13.90e/metri kaikki sellaiset kankaat mitä voisin edes harkita kelpuuttavani. Rumia kuvia ja värejä. :,,( Tulee niin paljon edukkaammaksi ostaa valmis lakanasetti kun laittaa äiti ompelemaan. Vielä kun aluslakana löytyisi (halvalla) ja toinen pussilakanasetti (myös halvalla) niin tosi jees.

Kävimme tänään myös perhevalmennuksen osion Parisuhde ja vanhemmuus. Se oli kiva kokemus toisin kun edellinen viimeviikolla. Painotettiin kovasti sitä että antakaa niiden isukkienkin hoidella vauvaa ihan yhtälailla kuin äitikin. Jos vauva itkee iskän sylissä niin anna isukki hoitaa äläkä mene sinne väliin itse tyynnyttelemään. Päätin sen jo aikaa sitten että en todellakaan ala omimaan vauvaa ja päättämään että vaan äiti kelpaa. Yhtälailla se isukki on yhtä tärkeä kuin meitsi. Ja mikäpä siinä kun on tuo poikkis tuossa vieressä. Eriasia olisi tietysti silloin jos emme olisi väleissä ja asuisi yhdessä/lähellä toisiamme. Itsehän olen kasvanut ilman isähahmoa. Äidilleni kaikki kunnia minusta. <3 Ja tietty niille kahdelle "vara-äidille" eli tädeilleni jotka ovat pitäneet minua myös täysin omana perheenään jota tietysti olenkin ja he minulle.

31 kommenttia:

  1. Joo ei oo mitään herkkua nää liikkeet. Meillä poju tykkää tunkea pyllyä läpi mahasta ja se sattuu ihan julmetusti! Ja jotain epämääräistä ruumiinosaa se tunkee kokoajan vasemmasta kyljestä läpi :D Ja inhottavaa ku pitää istua tosi suorassa ku muuten kaverin jalka/jalat ottaa kylkiluihin. Ja pään heiluttelu, ai että miten kivalta se tuntuu alapäässä! :D Mut silti parasta ikinä ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samalla tämä on sitä että en vaihtaisi pois! :) Pyllyn hinkkaaminen mahaa vasten on myös meillä yksi lemppari vauvan kodin venytys asioista. Mistä lie selkärangasta ottaa vauhtia? :D Yhyhyy. Siis luulis nyt että vauvan jalat ovat vaarassa murtua kun se pieksee niitä kovia kylkiluita. Huh. Pitää kyllä varmaan käyttää se röntgenin läpi ennen kotiutusta.

      Poista
  2. hassu maha, miten voikin mennä tollee :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihan pimpelipom. :D Meikä on tälläistä taikinaa jota voi vatkata sisältäpäin.

      Poista
  3. OMG! ö_Ö Enhän mä tiedä isoista liikkeistä vielä mitään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostimme Ikeasta aika paljon kaikkea 'vauvan nukkumiseen liittyvää' tavaraa, joten kannattaa tsekata sieltä!

      Poista
    2. Sieltä ne isoudet tulee! Varokaa vaan. :D Tää on niin hurjaa.

      Ikeasta en olekkaan vielä katsonut olisko lakanoita halvalla. Pitää käväistä. Kiitos vinkistä.

      Poista
    3. Sama! Just eilen ihmettelin, kuinka vaimon maha "velloi puolelta toiselle ihan hulluna". Noh, tuon viden näkemisen jälkeen se ennemminkin lainehti kevyesti. :D

      Poista
  4. Muistan miten tuo nuorin hyöri ja pyöri mahassa ja koitti kovin tunkea itseään mahan läpi....ja sieltä tuli viimoisen päälle riiviö Ville Vallaton potenssiin kymmenen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. O-ou.. :D Minuu vähän jo jännittää että mikähän villipilli sieltä tulee meillekkin.. Systerin tyttö oli mahassamyös kovin liikkuvaista sorttia. Ja on muuten vieläkin. Eli näillä asioilla on oikeasti yhteys!

      Poista
  5. uu mikä hurja jumppaaja! mie otin tavakseni kertoa mahalle silloin kun se vielä oli, että maailmaan tulo ei tapahdu takapuoli edellä kylkiuiden välistä. ihan vaan että herra tietäisi sen... no kohta se tulee maailmaan ja aika juoksee teilläkin ja sitten juostaankin jo lapsen perässä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekkin olen koettanut takoa tälle järkeä puheellani mutta ei se kuuntele. Tuleva isukki on myös kovistellut vauvaa ilman tuloksia. Onneksi ne eivät opi heti konttaamaan tai mikä pahempi, juoksemaan! :D

      Poista
  6. Oi että! Melkein tunsin omassa mahassani nuo liikkeet kun muistan niin selvästi miltä ne tuntuivat :D yhtä vilkas tyyppi on tuo meidän poika masun ulkopuolellakin kuin oli masussakin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiiiih. :D Mahassa vilkas = mahan ulkopuolella vilkas-totuuksia. Meikä tulee olemaan niin lirissä tämän pienen kanssa. ;D

      Poista
    2. Niin mullekin sanottiin, mutten uskonut. Nyt uskon :D

      Poista
    3. Voi ei.. Just sopivasti poikkis tuli kotia töistä niin pitää kertoa sille nämä terveiset. :D

      Poista
  7. Vastaukset
    1. Tämä vauva on kyllä ihan mieletön kaheli liikkuja. :D Olispa itelläkin joskus virtaa vaikka harrastaa jotain asiaa yhtä pitkä aika kun tuolla muljua minua vasten.

      Poista
  8. Sulle on awardia! :) http://emilia-itsallaboutava.blogspot.com/2012/05/versatile-blogger-award.html

    VastaaPoista
  9. Hei, liikkuuko se tosiaan noin paljon, uskomatonta! Hommaahan hyvät lenkkitossut että saat tuon pikku ketun kiinni:) t.ellu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Liikkuu kyllä. :D Jos mummo tulee käymään niin näytä sillekkin tämä video.

      Minua vähän pelottaa että tämä kaveri kuluttaa muutamat lenkkitossut vuoteen tällä tahdilla..

      Poista
  10. minä en pysty kattomaan tuota videota muutamaan sekuntia pidempään. pari kertaa oon yrittäny, mut en pysty! tulee niin mieleen oman poikani potkimiset. hän tykkäs potkia mm. kylkiluihin ja se teki kipeää! huh huh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se kyllä sattuu niiiiiin paljon! Et olekkaan ainoa jolla tekee pahaa katsoa tuollaista mahan hölskymistä. Vähän jännittää käykö itselläkin niin ettei myöhemmin pysty.. Koska varmana tulevat muistot kivuista mieleen.

      Poista
  11. Voi apua!! :D Mulla on viikkoja vasta 26+1 mutta maha muljuilee jo nyt kun pikkutyttö venyttelee tai mitä ikinä tekeekään, mut toi näyttää jo aika hurjalta :D En kyllä malta odottaa että päästään jo noin pitkälle viikoissa ja vauvelin liikkeet näkyy tuplasti paremmin :P Onnea loppuodotukseen!!

    VastaaPoista
  12. Oho, aika ärhäkän näkönen ihonalainen kohtujäristys! Takuulla 8 richterii! Olikohan sillä ilmavaivoja, kun noin kovin seinät pullisteli!

    VastaaPoista

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love