maanantai 14. toukokuuta 2012

37+5 Kipeä maha.

Eilen elettiin jänniä hetkiä meillä kotona. Mahani kipeytyi ihan tuhottoman pahasti aamupäivästä. Ainut mitä pystyin tekemään oli kömpiä sänkyyn sikiöasentoon. Kun sitten päätin kääntyä paremmalle puolelleni niin kyynelet kihosivat silmiin kun se sattui niin kovin. Ja joo, kyllä siinä tuli vähän vuodatettua muutenkin itkuhanoja. Mies silitteli ja hieroi selkääni vaikka kuinka pitkään. Kun olo jossain vaiheessa helpotti hetkeksi menin suihkuun makaamaan. Aikaa kului parisen tuntia yhteensä kipujen kanssa. Voitte uskoa että pakkasin sairaalakassin valmiiksi koettelemuksen jälkeen. Tosin siellä on vaan dödö, hammasharja, shampoo, neuvolakortti, Ds, Ds:n laturi, Pokemon Black-peli, toppi, harja, random meikkejä sekä Aku Ankan taskari. Mutta ompahan jotain. :D

Loppupäivän makasin sohvalla (kuten tavallista). Jos kävelin asunnossa toinen lonkkani petti minut aina uudestaan ja uudestaan. Viiltävä kipu iskeytyi jalkani läpi eikä suostunut välttämättä toimimaan haluamallani tavalla. Iltasalaatit pilkoinkin jakkaralla istuen enkä seisaalteni. Tiedä vaikka olisin könynnyt ihan kunnolla ja mahan iskeydyttyä lattiaan vauva olisi repeytynyt ulos. Tapa se on synnyttää sekin.

SPECIAAAALE! Söin tänään ensimmäistä kertaa leivoksen about kolmeen kuukauteen. Se oli makeutettu hedelmäsokerilla, välissä omenahilloa (?) ja muuten voitaikinaa. Tajusin taikina-asian vasta maksettuani leivokset. Vikeä hemmottelin Viialan leipomon kojun suurimman korvapuustilla. Arvata tietysti saattaa että leivos oli makuhermoilleni turhan makea kaiken tämän sokerittomuuden seurauksena! Hui kamala miltä se omenahillo siellä välissä maistuikaan ja se vaalealastuinen taikina.. Ällöä. Eipä muuten tee enää mieli leivoksia. Oikeastaan toivon että minulle käy näin myös jäätelön kanssa. Eipä tarvitsisi kuluttaa pientä rahaani kalliisiin B&J jäätelöpaketteihin.


Ennen olin kova leipomaan rumia mutta hyviä leivoksia.

Isosiskoni Hempe toivoo että minä jään suurikokoiseksi synnytyksen jälkeen. Reilua! Kehotti vielä syömään jäätelöä ennen synnytystä jotta vauvakin kasvaisi kovasti. Kiitos tästä.

13 kommenttia:

  1. Jaaha, siellä aletaan valmistautua siihen kunnon koetukseen ;)
    Leivokset näyttävät hyville.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siltä se alkaa vaikuttamaan. Lisäksi kun nuo lonkat eivät pysy kasassa enää niin ehkä se jopa olisi jo parempi saada kävelykyky takaisin.

      Taitaa olla muuten meitsin eka kuvallinen "leivospostaus" kun näistä tulee aina yleensä niin pahamieli. ;D

      Poista
  2. Uu mahtaa muuten synnytys lähestyä,mulla taisi koskea mahaan ja oksettaa viikolla ennen synnytystä.joko jännittää?sairaalaan mukaan paljon tekemistä ja voimaa!

    VastaaPoista
  3. Hitto vie jos sä synnytät ennen mua niin mä kyllä masennun! :-DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. AHihuhu! Just Vauvalandian Meeri oli synnyttänyt ja hälläkin olisi ollut la vasta kuun lopulla. Apua miten kyllä jännittää. Nyt mulla ei olekkaan mitään synnytysolotiloja.. Että voipihan se olla että ollaan Emmm yhtäaikaa salissa mutta erissä kaupungissa. ;)

      Poista
    2. Joo niin mä kans huomasin, melkein jopa ärsytti vaikka kivahan se on että he saivat jo vauvan :D Hyvin mahdollista joo että ollaankin, iik, kieltämättä joo jännittää kun ei voi tietää että millon tulee lähtö :D

      Poista
    3. Sehän tässä onkin se jännittävin osuus varmaan.. Kun ikinä ei voi tietää että nytkö vai nyt? Vai vasta ensi viikolla vai vasta sitten viikolla! Äääääää. :D Jännnnnääääää.

      Poista
  4. jospa se synnytys koittaa ennenkuin arvaatkaan, mulla koski viikolla ennen synnytystä mahaan ja alkoi taas etominen, voi juku! jännittääkö, hurjasti vain sairaalaan jotain tekemistä ja voimaa ja rohkeutta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Otan tuon pelikoneeni sairaalaan matkaan. EHkä pitäisi käydä ostamassa joku uusi peli johon jaksaa keskittyä vieraassa paikassa.. Huh huh. Onneksi itsellä ei ole iskenyt (ainakaan vielä) pahaaoloa. Hui kamala. :D

      Poista
  5. aww toi sun sairaalakassi kuulostaa ihan sulta <3 :'') ihanaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muutaman pelin vois vielä pakata. ;D Ja kamera pitää muistaa ottaa matkaan!

      Poista
  6. Ihan samoilla oireilla mennään täällä, vaikka olenkin muutaman viikon perässä. Lonkkiin meinaa mennä hermo myös, tuntuu että mulla on kohta vain hirvittävän iso torso ja sitten kaksi irrallista raajaa, jotka ennen tunnettiin jalkoina. Toivottavasti tuollaisesta irtonaisesta olosta on sitten tosipaikan tullen hyötyä! :D

    Mä en ole pakannut sairaalakassia, koska musta tuntuu ettei mulla ole oikeita superäitivälineitä laitetttavaksi sinne. No, nyt mäkin voin alkaa jo harkita sen pakkaamista, kun luin sun kassin sisällön :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HYi jalkakivut hyiii. Nyt vielä kun mahan alta ei näy jalkoja, tuntuu vaan se kipu aina välillä. Mulla on ongelmia myös käsien kanssa kun ovat niin suuret. Varmaan ainut asia mistä en ole turvonnut ovat sormeni. Ja taas kun tuntuu että monillamuilla sormet keräävät nestettä jopa aikaisessa vaiheessa.

      Hehe meitsin kassi on niin perus kamaa kun lähtisi käymään viikonlopun reissulla kaverilla yökylässä. Varmaan olis ihan fiksua pakata jotain omaa vaatettakin ja vauvallekkin ehkäpä? Ei aivot riitä sellaiseen. Mutta tollaiset oman ajan tavarat on varmana tärkiempiä sitten kun tylsää sairaalalla. :D

      Poista

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love