sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

35+4 Kipuilua

Paukahdin sitten silloin perjantaina kipeäksi. Itseasiassa heti postattuani ja ihmeteltyäni että mitä sitä tänään tekisi. Terveystalon kautta labraan, apteekkiin ja kauppaan hakemaan luonnonmukaisempaa lääkitystä koska en haluaisi mitenkään syödä antibioottikuuria raskaana. Ei siitä kuulema pitäisi olla haittaa vauvalle mutta minuu jotenkin kelmityttää kokoasia. Jso särkylääkkeitäkään ei suositella niin miten sitten jotain antibiootteja?

Makasin koko perjantain sohvalla. Nukuin päikkärit. Söin. Mittasin verenpainettani. Tylsistyin. Niin ja käytiinhän me koiruuden kanssa ulkona mutta se ei tuntunut kivalle. Äitikin kävi kyläilemässä.

Lauantaina sama homma jatkui. Katsoin Las Vegasin ja Buffyn vitoskaudet loppuun. Ulkoa tulviva auringonvalo pilasi katselukokemuksiani aika reilusti. Meillä kun sattuu olemaan vain valkoiset verhot joista arska iskee suoraan sisään ja telkkuun.


Mukavaa sunnuntaita kaikille! Meitsi lähtee Jöpen kanssa kävelylle ja sitten aijon kelmisti herättää Villen tekemällä hylje-hyökkäyksen hänen päälleen.

3 kommenttia:

 1. Toivottavasti olet jo parannellut itsesi :)

  Minäpä taas onnistuin kusemaan blogini, koska siellä ei näkynyt enää ollenkaan laittamiani kuvia. En tiedä oikeesti miten onnistun aina :D

  Arvaappa mitä, meidän masut kohta poksahtavat!! Meidän näkeminen on vähän jäänyt, että pitäiskö sitä taas joku päivä kokeilla uudestaan? :D

  HURJAA VAPPUA SULLE!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja tässä osoite uuteen http://hennahay.blogspot.com/ ja jos tuo hajoaa en enää ikinä tee uutta. Olen toivoton.

   Poista
  2. Toi on kyllä jo ihan uskomatonta miten sun blogisi AINA vaan hajoaa. O__O Mietinkin että ootko ite poistellut kuvia kun näköyi vain rasteja mutta kirjoititkin sitten sinne että et itsekkään tiedä mitä tapahtuu.

   Kyllä meistä tulee kohta ihan oikeita äitejä. Apua. Voitais koettaa nyt paremmin kun on niin kivoja ilmojakin. EI voi kaatua ainakaan kylmyyteen ja siihen ettei olis mitään päällepantavaa. Kesällä ku kehtaa kulkea ilman housuja. ;D

   Mukavaa vappua sinullekkin. Itse lähden äipälle syömään vapun kunniaksi (bussilla). :) Oli ei ole vieläkään kovin hyvä mutta parempi.

   Poista

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love