tiistai 28. elokuuta 2012

Pika moro


Viimeiset pari viikkoa ovat kuluneet näiden pikkutyttöjen juttuja seuraillessa maalla jonne minut kaapattiin helposti. Meikä oli vielä eilen yli 39 asteen kuumeessa mutta päätin tulla morjestamaan pikaisesti. Terkkuja kaikille!

Palaan asioille kunhan jaksan istua koneella. Hirveä hinku olisi jo nyt tsekata lemppari bloggaajien juttuja mutta sänky vetää puoleensa silti hiukan enemmän.

4 kommenttia:

 1. Terve vaan!! Kiva kun palasit :) Voi kuume sentään, parane pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun olisinkin teve. :D Sanaleikki hihihi. ;) Kuumetta ei onneksi enää ole. Veikkaan keuhkoputkentulehdusta. Saa nähdä. Kohta kömpsin terveystalolle.

   Poista
 2. Heee kiva kuulla teistä! :-) Millon teillä on ristiäiset? Pikkukettu on aika söpöliini ♥ Voidaanko parittaa Eemi ja kettu isona, ne olis aika söpö pari nimittäin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ristiäiset tosiaan oli tuossa pari viikkoa sitten. Sen jälkeen hävisin netistä koska eihän tuolla maalla ehdi olemaan tietsikalla. Kyllähän noita vois koettaa parittaa. ;) Hihihi. Tuntuu olevan tytölle samanikäistä poikaseuraa tiedossa kiitettävästi. Toivottavasti tästä kasvaa hyvä tyttö joka osaa itse vaita poikakaverinsa tai käy niin että äiti päättää. :D

   Poista

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love