sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Juhannus huuruiset terveiset.

Ville istuu sohvalla kitara kädessään soittaen Ketulle jotain oma keksimäänsä räpellystä joka kertoo osittain minusta. Olen otettu. "Äiti istuu tietokoneella, ei ole vaatteita päällään.." nyt esimerkiksi. Meidän juhannus meni jännästi ja minulla oli erikoinen olo. Oltiin nimitäin juhlimassa Villen ja muutaman muun kaverimiehen yhteis kolmekymppisiä. Uitiin, saunottiin, syötiin, juotiin ja oltiin. Pääsin myös samalla seuraamaan sivusta erään isoveljen ja hänen siskonsa läheistä suhdetta. Sellaisina hetkinä sitä toivoo että itselläkin olisi isoveli. Suojeleva, mukava ja luotettava. Sellainen joka vetäisi turpaan kaikkia ääliöitä jos ei itse uskaltaisi. Sellainen joka hakisi mulle jäätelöä kun on kurjaa tai sanoisi että pelataan mielummin jotain, unohda se jäätelö jo. Haluaisin Ketulle ikuisen ystävän joka ei hylkää missän vaiheessa. Sisarus taitaa olla juuri se joka voi tuon paikan täyttää. Ehkä joskus tulevaisuudessa? Itse en ole kovinkaan innostunut käymään samaa rumbaa uudestaan näin nopeasti vaikka ihastelen muiden kasvavia vatsoja jo haikeudella ja pienellä kateudellakin. Hyvän ystäväni kasvava vatsa saa minut muistamaan lähes täysin kirkkaasti Ketun kipeää tekevät monotukset ja kääntyilyt mutta samalla myös jännityksen kaikesta tulevasta. Silti en kykenisi siihen ainakaan vielä. Koetan löytää itseni ensin uudestaan. Harrastuksen ja vartaloni. Tai edes hyväksymään tämän uuden muodokkaan itseni joka minua nykyisin tervehtii peilistä.
Grillailtiin
Ei grillattu koiraa
Son moro pyörän päältä!

6 kommenttia:

 1. Kaunokainen! ♥ Ihania kuvia myös muut! Mulla on ollut tuo sama, huokaillen katselen kauniita vauvamasuja ja haikailen omani perään.. HUH mutta ei vielä!! Onneksi minun Villeni on vielä järjissään, eikä anna minun edes haaveilla toisesta :---D Hah. Mutta kyllä vielä joskus <3

  Nähdäänkö OIKEASTI ei tällä viikolla vaan ensi viikolla?? :---)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle taas on tullut hiukan jo painostusta muutamaltakin suunnalta uuden ihmisen kasvattelusta.. Tosin oma pää ei kestäisi vielä joten.. Pidän siitä kiinni vielä jonkun hetken.

   Nähdään Oikeasti. :D Meikä on sinustakin aina välillä ääneen sanonut omalle Villelleni että pitäsi lähtä morjestaan teitä mutta jää vaan sanomiseksi. Sovitaampa oikeasti päivä ja me hypätään bussiin ja se on niin helppoa. En tiedä miksi tämä on ollut näin vaikeaa. :D

   Poista
 2. Oooh! Onnistunutta painonpudotusta! Itsehän vain haaveilen 5-alkuisista luvuista. Tokko enää koskaan. Ei ainakaan muuten tällä vauhdilla, voi juhannusta ja mässyilyä ja viikon liian vähäistä pyöräilyä :(

  Potta potta potta. Alkaa kuulostaa jo kirosanalta. Ostettiin olaville kylläkin uusi potta, itse valitsi kaupasta. Rumahan se on kun mikä, mutta jospa tuo koiran näköinen, kahvoilla varustettu versio olisi sitten miellyttävmpi käyttää?

  Pisseistä sen verran,että sohvapisseiltä täällä ollaan vielä vältytty, mutta eiköhän sekin päivä vielä koita. Voi iloa kun ostin aikoinaan luonnonvalkoisen sohvan, money well spent...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meikä meni ja osti fiksuna harmaan jossa on hiukan tummempaa ja vaaleampaa harmaata sekaisin jotta maitopulahdukset eivät olisi näkyneet niin selvästi jos onnettumuuksia tapahtuisi. Kannatti! Pissaläikätkin ovat jotenkin onnistuneesti uponneet sohvan sekaiseen pintaan lähes näkymättömiin. Huh. Ihka ensimmäinen oma ostamani sohva, kallis sellainen. Joten itkin kauhun sekaisin tuntein aina onnettomuuden taoahtuessa sohvalle. Siis sama se oliko sinne roiskahtanut leivän murusia, maitoa taikka sitten pissaa.. Yhyy! Hinkattu on jälkikäteen useasti ja uitettu suihkussa sohvatyynyjä joka toinen päivä..

   Kammoksuttaa jo valmiiksi mitä teijän sohvalle voi tapahtua. Valkoinen. O ou. Itselle tuottaa vaikeuksia pukeutua vaalean väriin juuri sen takia koska sotkisin kuitenkin itseni heti. Siis vähintään silloin kuin alkaisin syömään.

   Mulla on siis paino heilunut siinä kuudenkympin tienoilla vaikka kuinka pitkään mutta nyt imetyksen lpetuksen jälkeen vähän alkanut tipahaa. En tosin usko sen johtuvan imetyksen lopetuksesta vaan siitä että koetan vahtia syömisiäni. Se on vaan vaikeaa ja Kamalaa. :,,< Monet minun ja kavereiden yhteisistä asioisat liittyy ruokaan. Kesä ja piknik anyone? Kesä ja terassi siiderit? X______X Valitsimpa hienon ajankohdan alkaa vahtia näitä juttuja. Itsehän oon vain 157cm pitkä joten se kuusikymmentä kiloa näkyy aika selvästi tässä ruumiissa.

   Meillä on ikean perus pieni vihreä potta. Systeri tarjosi kovasti ostamaansa hienoa baby björnia mutta kun minä se vaan luotan siihen että potta kuin potta luulis olevan ihan sama.. :D

   Poista
 3. Joo meillä oli just se ikean vihreä, halvista halvin potta!hirmuiset painaumat jää aina hran takapuoleen, ilmeisesti olavi ei vastaa ruotsalaista (nerokasta) suunnittelua...

  Valkoinen sohva, en oikeasti ymmärrä itseäni. Myös ensimmäinen ja kallis jonka itse ostin, en siis ollut/ole oppinut mitöään siitä, että yksikään vaatekappale joka on valkoinen on likainen jo ostopäivän iltana. Tyhmä tyhmä tyhmä. Onneksi nyt iloiset räsymatot peittävät sohvaa kesän kunniaksi.

  Ai sie olet noin mukavan lyhyt! Oo kuin söpöä kun sulla on vielä tuommoinen tukka, helinä-keiju! Mie olen sen keskimääräisen 164, ja nyt painoa taitaa olla 66, vielä sais tippua kyllä lisää (vaikken mitään asialle teekään tällä hetkellä)

  Nyt vaatehuonetta siivoamaan ja sitten pyöräilylle YKSIN.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meikä on kyllä aikamoinen kääpiö naiseksi. Mutta ei se mtn. Yleensä. :D Sulla on hyvä pituus paino kombo! Meike on sitä mieltä että kun paino ja pituus kohtaa suunnilleen miinus se ykkönen edestä niin kaikki on ok.

   Itse omistan yhden valkoisen paidan jota pidän hyvin harvoin. Ihmettelen kuinka se on säästynyt kaikilta eritteiltä toistaiseksi. Ajan kysymys.

   Ikean potta ei kyllä osoita mitään suurta suosiota Ketunkaan takapuolelle. Ehkäpä se ei siksi kelpaakkaan? Nytkin istun tytön äsken kusemalla tuolilla. Jeah!

   Meikä nauttii juuri nyt siitä omasta ajasta. Sain Viken ja tytön ulos kämpästä helposti. Piirrän! ELi tässä kehitän harrastusta ja jotain taitoa elämässäni että olisi edes jotain omaa. :)

   Oi toivottavasti oli ihana pyöräillä. <3 Mun on varmaan pakko huomenna käydä ostamassa se istuin että pääsen itsekkin. Vikellä alkaa taas omat jutut huomenna joten meikä on jälleen kahden tytön kanssa.

   Poista

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love