sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Hiljainen aamu 9+4

Poikaystäväni saapui eilen yöllä kotiin lähes viikon reissultaan. Välillä ärsyttää niin maan mahdottomasti että hän kuluttaa niin paljon aikaa bändinsä projektien kanssa mutta toisaalta, se on ollut minulla tiedossa koko ajan että musiikki on hänelle tärkeää. Kyllä siitä paljon iloa minullekkin pursuaa. Aina kun he onnistuvat jossain hienosti tai saavat uuden kappaleen valmiiksi poikaystäväni ei kätke onneaan. Se jos mikä on tarttuvaa. Vaikkakaan en jaksanut pysytellä hetkeä pidempään hereillä hänen kanssaan niin voin vaan sanoa että rakkaan ihmisen viereen nukahtaminen on maailman parasta.

Eilen päivä oli vähän turhankin täyteen ahdettu. Aamulla heräsin pikkusiskon asunnolta ja otin neuvolanhoitajan kehotuksista huolimatta pari suklaapalaa suuhuni. Suklaa on yksi monista heikkouksistani. Olen oikea perso makealle, sipseille sekä tortilla-sipseille salsoineen. Voisin varmaan elää viikon pelkillä kyseisillä asioilla. Jätin pitkästä aikaa myös aamupuuron syömättä ja uskoakseni juuri sen puuttuminen vaikutti huonovointisuuteeni roimasti. Neuvolassa sanoivat että aamulla syö se puuro niin pysyt kylläisenä pidempään ja pahaolokin voi helpottaa. Tänä aamuna popsin jo onnellisena eilen puuttuneen puuron. Oli oikeasti hyvää ja nautin siitä sokerin ja voin kera!

Ostimpa sitten punaista maitoa, elikkäs täysmaitoa, koska normaalisti ostamani laktoositon oli loppunut. Saa nädä miten kovista vatsakivuista tullaan tänään kärsimään. Suosiolla sama hakea paketillinen jäätelöäkin. Ainakin pieni alkio vatsanonteloissa saa tarvitsemansa kalkin tältä päivältä. :D

Ah niin kaunis jäntevä käteni.. Puikolla pyllyyn niin arpien tulo vähenee.


Ai niin. Ystäväni suositteli minulle tälläistä Body Shopista saatavaa tuotetta jonka pitäisi estää raskausarpien syntymistä. Toivon todellakin että tämä vienosti suklaiselta My Little Ponylta tuoksuva kosteuspuikko auttaisi. Arpia iho muutenkin täynnä vuosia kestävästä jojoilu painostani. Hintaa en muista koska satuin käyttäään tähän Cityshopparin -20% alennuksen. Alta kaksikymppiä kuitenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love