maanantai 23. tammikuuta 2012

21+5 hautajaiset ja lihominen

Jaahas. Huomaa aina kun olen reissussa ettei tule pävitettyä. Itseasiassa nyt viikonlopun aikana ei ollut tasan yhtään htetkeä että olisi edes ehtinyt ajatella tietokonetta. Koko perjantai meni töiden jälkeen autossa istumiseen. Maha painoi niin lujasti että jouduin makaamaan takapenkillä viimeiset parisataa kilometriä. Ehkä vähän nuokuinkin. Onneksi äiti ja Lätty pitivät toisilleen seuraa etupenkillä. Perillä pohjoisessa olimme tasan 00:00 ja lähdimme ajamaan n.16.30.

Tunnustan että olen käynyt Mäkkärissä viikon sisään neljä kertaa syömässä. Minulle ei tarvitse kuin sanoa että "Mites olis euron juusto?" ja meikä vastaa että "Joo." Maha veti taas itsensä stressi/mäkkärin mättö-lukkoon eikä asiaa auttantu yhtään sukulaisten erikois korkeat wc-pöntöt. Tänä aamuna söin puuroa ja toivon että kuidut tekevät tehtävänsä. Ummetushan on normaalia raskaana kuulema. Perseestä se on. Tai itseasiassa perseessä se on eikä pois tule.

Hautajaiset menivät ilman suurempia draamoja. Kukaan ei tippunut papan mukana hautaan. Aina sitä miettii että ovatko hautajaiset oikeanlainen paikka hymyillä sukulaisille joita ei ole nähnyt vuosikausiin tai ehkä ikinä? Hautajaiset ovat ikäväkseni ainuita paikkoja joissa noita kaukaisia sukulaisia tapaan. Pakko kai se olisi joskus mentävä sukujuhlille. Kivempihän se on viettää aikaa (ja tutustua) eläviin ihmisiin.

Lauantai iltana hautajaisten jälkeen vietimme aikaa yhdessä siskojen, äidin ja tätieni kanssa. Meillä on tapana joko pelata lautapelejä, korttia ja/tai syödä. Täti oli hommannut ihan mielettömän kulhollisen karkkeja ja pöydällä odotti sen vieressä Carcassonne peli. Päätin nöyryyttää Sallua kunnolla koska hän on oikeasti ainut josta on vastusta kyseisessä pelissä. Hän ei huijaa ja miettii tarkasti siirtonsa.

Tapasin myös illempana Hempen miehen siskon joka on myös suunnilleen samoilla viikoilla kuin minäkin. Heillä on rakenneultra ihan pian. Toivotaan että sielläkin olisi vauvassa kaikki kunnossa. Tiedä vaikka saisivat tietoonsa kumpi siellä on. Siinä saatettiin vähän vertailla asioita keskenämme samalla leikittäen vuoden ikäistä villipilli Viiviä. Tsekkasimme netistä jonkun sivuston jossa oli kuvina näytetty eri viikkoisten vauvojen sukupuolielimiä. Ne ovat oikeasti niin saman näköiset molemmilla että en todellakaan ihmettele jos äidit ja isit ovat saaneet väärää tietoa ultrista kumpi heidän lapsensa on.

Niin ja lauantai iltana kävin puntarilla. Se näytti yli kuuttakymmentä kiloa. Tervetuloa läskivitsit.

2 kommenttia:

  1. Oli pakko liittyä lukijaksi, koska osaat nöyryttää Carcassonnessa. + Vauva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Good good! Yleensä porukka itkee voittoni jälkeen vaikkei se mikänä yllätys ollutkaan. HOHOHOHOhoOHOoho. Vauvat on kivoja. Ainakin kun vielä mahassa. :D

      Poista

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love