maanantai 30. tammikuuta 2012

22+5 Neuvola ja vauvan syke

Kohtuni mun miksi satutat mua näin paljon? Eilen illalla alkoi raastava kipu vatsan sivussa. Tänään neuvolassa todettiin että kohdunkannattimet ne vaan siellä pakkuvat. Vauvan syke oli 150. Voiko tästä päätellä sukupuolta? Ainakin monet uskovat siihen että poikavauvojen syke olisi tyttöjä matalampi. Tyypillinen poikasyke on 120-140 ja syttöjen hiukan tätä korkeampi. Tietysti tähänkin vaikuttaa nukkuuko vauva ja kaikenlaisia muitakin asioita. Olishan se aika super siistiä jos tyttö tulisi. On meinaan nimiä keksittynä toisin kuin pojalle. Mielikuvitukseni on hukassa. Nuorempana halusin kovasti juuri kolme poikaa. Kaikkien nimet alkaisivat J-kirjaimella. Nyt noilta nimiltä ovat tipahtaneet hatut päästä koska Villellä on paljon kavereita ajattelemieni nimien kohdille. Eli nimillä on jo kasvot! Ja ne kasvot eivät ole minun poikiani.

Hemppari oli laskenut reilunlaisesti mutta sekin kuulema normaalia. Viimeksi sitä ei edes minulta mitattu. On näet hyvät veret. Sääsketkin rakastavat minua pohjoisen reissuillani ylikaiken. Painoa edelleen se 60.1kg ja edelleen sain varoituksia että ei sitten napostella..  

Neuvolanterkkari: Oletko syönyt hyvin
Lisa: Joo yritän ainakin
Ville: Välillä sitä pitää muistuttaa.. 

Ehhehee.

Syön taas joka aamuisen puuroni kuuden maissa myslillä (ei sokerikuorrutuksella!) että vatsa toimisi. Yleensä myös omena menee siinä samalla. Parin tunnin päästä pari leipää/jotain muuta. Kahdentoista maissa syön lämpimän ruoan. Töistä kotiin päästessäni neljältä syön jotain. Ja illempana syön jotain.. Tuleehan tuota syötyä. Ainakin jotain.

Pikkutissi ja olemattoman maha. What what whaaaat!


Viikonloppu meni että hurahti. Olin siis Seinäjoella entisen kämppikseni ja hänen tulevan miehensä luona. Löysivät muuten toisensa from intternezz. Eikä mistän deittinetistä vaan ihan kotoisasta kuvakkeesta. Irc-gallerian tapainen palvelu. Että aikamoisen hyvä säkä voi käydä tuollaisella (varsinkin teinien) suosimassa palvelussa.

Uunissa paistuu ehkä maailman paras leipä. Mies on väsännyt niitä yhteensä kolme viikonlopun aikana. Pääsin eilen maistelemaan jämiä ja onnekseni hän pääti tehdä taas uuden. Yhden leivän ainesten hinnaksi tulee n.1e. Hyvää on. Ehkäpä hän joku päivä jakaa leipäohjeensa vaikkapa tänne. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love