tiistai 26. kesäkuuta 2012

SOrry dyyyds

Anteeksi kun minusta ei ole kuulunut niin oman blogini puolella kuin lukemieni blogienkaan kommentti lootassa "loistavine" sutjautuksineni. On tullut hengattua sohvalla vauvan alla loukussa (edelleen olen paras patja mitä kämpästämme löytyy), pihalla ulkoiluttaen vauvaa ja olemalla muuten vain väsynyt homssuinen tyyppi.

Herkut pois-mieleni ei kestänyt neljää päivää kauempaa. Mieleni on niin heikko. OLEN HEIKKO NAINEN!! Helppoahan se raskaana ollessa oli olla syömättä niitä herkkuja koska sokeri olisi vaikuttanut vauvaani. Nyt kun ne pahat vaikutukset kohdistuvat tasan minuun niin ei sen väliä. Minusta tuntuu että näin väsyneenä käyn ainoastaan sokerilla.

Nukuttiin kerrankin päivällä samaan aikaan. Toimii jos osaa tai on kuukauden univelat.
Ps. Tissini ovat kokoa vauvanpää (huom kuva yllä). Huomasin tänään kun latasin kamerasta kuvia koneelle lauantailta jolloin nukuin puoleen päivään saakka heräten vain immettämään vauvan. Älkää pelästykö! Vaipan vaihdot ja vauvan kanssa seurustelu hetket järjestyivät isukin toimesta meikän levyttäessä sohvalla.

12 kommenttia:

 1. Kun toimii maitobaarina 24/7, niin saa herkutella! Piste. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu ihan kohtuulliselta! :D Aaah. Tänään kävin popsimassa uutta jäätelöä makuna joku keksimarja? Tai marjakeksi. :D

   Poista
 2. Pikku hiljaa kaikki tasaantuu :)

  VastaaPoista
 3. Tuossa pikkuihmisessä on tarpeeksi tekemistä vähäksi aikaa, jaksan odotella kuulumisianne pidempäänkin kun tiedän, että syy hiljaisuudelle on noin suloinen <3

  VastaaPoista
 4. Herkuttele ihan rauhassa ja nauti vauvasta, olet sen nyt ansainnut!kuntoilla ehtii sitten myöhemminkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja ehtii sitten joskus myöhemmin laihtua normi kokoiseksi. ;D Aihuhu.

   Poista
 5. Voi herkut! Herkuttele vain, kun oot muutenkin tuommoinen laiheliini :) Onneksi minun ei edes tee enää mieli herkkuja.

  Vauvanpään kokoa olevat tissit ovat tulleet tutuksi täälläkin!

  Ps. Olettu kuin kaksi marjaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha. :D Laihaa minä en oo nähnytkään kuukausiin. Sinä onnekas herkuista pystyvä kieltäytyjä. Olen hiukan kateellinen olotilastasi. Olet juuri saanut pienen ja silti ei tee mieli herkkuja! Ite aloitin omat herkutteluni just sairaalassa heti synnytystä seuraavana yönä. :D

   HYVÄT TISSIT!!1

   Ollaan kaks ronttia vauvan kanssa. ;D

   Poista
 6. Mahtavaa! *Odottelee kovasti vauvanpään kokoisia tissejä*

  Tosin pitäisi se jo tässä vaiheessa ymmärtää, että tissienkasvu on todennäköisesti tarkoitettu sille jälkikasvulle :S

  Mut hei! Hyvin näyttää menevän vauvelin kanssa. Pitääkin lukea kaikki postauksesi pois alta, koska olen ollut jälleen vähän turhan kiireinen ja täydellisessä internet-pimennossa. Jeejee! :)

  VastaaPoista

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love