perjantai 29. kesäkuuta 2012

Nähtävää kasvua, ihan oikeesti.

Empä usko että se on isi joka kutistuu kovasta pyöräilyrytmistä huolimatta. Se on vauva joka kasvaa super nopsaan. Ensin Ketukka mahtui köllöttelemäään kunnolla kädellä. Nyt päällä on vaikeuksia saada huippurento asento samaisesta paikasta. Tyttö on kuin joku pieni eläin tuossa kädellä. Apina, laiskiainen, koala.. Piti oikein googlata kuvahaulla ja kyllähän tuo levyttää ihan samaan tyyliin kuin eläinkamutkin.

8pv
5 viikkoa + jotakin päiviä
Miten ja MIKSi vauvat kasvavat noin nopeasti? Tulee selkä kipeäksi vauvan nostelusta.


Ketulla ikää 1kk + 1vk

13 kommenttia:

 1. Oivoi miten suloinen ketunpoikanen!

  VastaaPoista
 2. Tuntuu, että aika menee tosi hurjaa vauhtia, kun muiden muksut kasvaa! Hui, vastahan mä just täältä luin, että olit synnyttämässä.. Hurjaa. Ja vauvatkin kasvaa niin kovaa vauhtia, että ihan kauhistuttaa, tuleeko munkin pienestä tuollaista vauhtia iso! No onneksi kettu kuitenkin vielä mahtuu yhdelle kädelle vaikka kasvanut onkin :) Alkaa itellä olla "vanhus" olo, kun päivittelen täällä sitä miten ne lapset vaan kasvaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah :D Kyllähän sitä jo peruskoulussa mietti että olispa ihanaa olla edelleen päiväkodissa että saisi (tai sii sjoutuisi) nukkumaan päiväunet! Eikä silloinkaan oikeasti ollut kovin "vanha" tai iso. Mutta tämä meidän kettu on kyllä oikeasti jo aika iso (kokoinen) sitten kun sinä saat oman vauvasi mahasta.

   Ihihihi eräs ystäväni synnytti tänään! Toisella oli la toissapäivänä. Iiiks. Vauvoja. <3

   Poista
  2. No nythän tulee sitten vauvoja vaikka kuinka ja paljon :) Ja varmasti kettu näyttää vielä vähän isommalta sellaisen ihan vastasyntyneen vieressä! :) Ja joo voi niitä päiväkoti aikoja, kun ei vielä osannut arvostaa päiväunia :)

   Poista
 3. Mullekin tuli NIIN mieleen tuosta pikkuketusta joku koala tai muu lunki pikkueläin<3 Iih en kestääääää, vauvakateus on hirmuinen ja tää meitsin vauva vaan hengaa edelleen sisätiloissa (=vatsassa).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieltä se tulee PIAN ja huomaat että se on sinullakin sylissä pieni eläin. ;) On nuo hassuja otuksia.

   Poista
 4. Ääh, enhän mä ole edes tajunnut että noin nopsaan nuo kasvavat.. Meidän poika oli jo syntyessään jätti, jaksankohan mä edes nostaa sitä kuukauden kuluttua? :D Nyt ikää 10 päivää. Voi hyvänen aika.

  Ja samalla tämä konkreettinen todistus kasvusta kuitenkin vain helpotti ahdistustani siitä, että loppuuko tämä koskaan :D Loppuuhan se ja kaupan päälle vielä äkkiä. Täällähän hengailee kiukkuinen teini, ennen kuin sitä ehtii itse edes kissaa sanoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. IIKS! Sulle on syntynyt poika nyt! ONNEEE! Tai onhan tuosta näköjään jo jokunen päivä aikaa. Sen tästä saa ettei osaa arvailla kun tullut itellä(kin) oltua niin vähän aikaa netissä viimeaikoina.

   Pitää toivoa että aika ei mene niin nopsaan. Sitten kun sulla ja mulla on tässä vieressä ne omat kiukkuiset teinit me ollaan hyvin vanhoja. Tai ainakin ite olen. :,,< Yhyhyy.

   Poista
 5. Tässä vaiheessa sitä pituutta ja painoa tulee nopsaan lisää mutta kyllä se tossa vuoden päästä alkaa jo pikkuhiljaa hidastuun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äää ei jaksa kohta enää kantaa tuollaista yli nelikiloista möhkälettä. Saa nähdä miten käy kun pikku kaveri on vuoden.. En uskalla edes ajatella.

   Poista
  2. Mie jouduin tos joku aika sitten roikottelemaan käsilläni melkein 25 kiloista 5-vuotiasta kummipoikaa ja viemään sil taval huoneesta toiseen. Oli kädet "hieman" kipeenä sen jälkeen :D

   Poista
 6. voi kasvavat vauvat, mutta onpahan söpö tyttö! hei kiinnitä muuten seisoessa ja vauvaa kantaessa siihen ettei turhanpäiten työnnä takapuoltaan itse suoraan seisoessa taakse. minä tein niin ja oli muuten kipeä selkä. lienee asentoja jäänne maha-ajasta!

  VastaaPoista

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love