perjantai 22. kesäkuuta 2012

Viikon vilinää ja Ketukka 1kkHuomasitteko hienon vertaukseni kaivattuihin Salattujen Elämien Matleenaan eli Jannen sanomana Matukkaan? Kaipaan niin Saliksia. :,,( Sunnuntaista keskiviikkoon hengailin systerin perheen kanssa. Käytiin vaatekaupoilla, Ikeassa, äipällä ja vaunuilemassa. Jos meidän tytöllä oli villit jalat jo mahassani niin kummityttöni Vivi omaa triplasti nopsemmat jalat. Senkin nopsajalka tytöt. Ja vauvan ihailu jatkui Vivin puolesta koko heidän Tampereella olo ajan. Ei sitä voi kun ihmetellä miten joku noin pieni osaa ihailla jotain muuta asiaa kuin itseään.

Kettu sai lisää lahjuksia kuten minäkin siskon perheeltä.  Mikäs meillä. ;) Nyt on esmerkiks mobilea, leikkikehää ja meitsillä boleroita tissien viilentymistä vastaan. Maakku taas toi vauvalle Hello Kittyn josta narua vetämällä tulee tulee tuttu sävelmä joka saa ainakin omat silmäni lurpsumaan. Nimesin sen nukahtamisleluksi.

Eilen käytiin vauvan kanssa neuvolassa. Siellä törmättiin erääseen pariskuntaan jotka olin bongannut aijemmin yhdestä läheisestä puistosta. Heilläkin miehellä oli pidempi tukka kuin emännällä, koira ja pieni vauva rattaissa kopalla (eli samaa ikäluokkaa kuin meidän). Kopastahan pienen vauvan tunnistaa. Vai onko isojakin koppia olemassa? Ehkä jenkkilöissä jossa kaikki on suurempaa? Olipa hauska sattuma että käymme samassa neuvolassa. Siinä pari sanaa ehdittiin vaihtaa ja hekin sanoivat että olivat nähneet meidät siellä puistossa kävelemässä. Sitä tulee kiinnitettyä enemmän huomiota muihin samassa tilanteessa oleviin enkä näköjään ole ainut. 
Neuvolasta lähdimme käväisemään muutamassa kaupassa hankkimassa täksi päiväksi ruokaa. Pakkasin tietysti kaiken rattaisiin ja lopulta oli lähes jo liian rankkaa työnnellä niitä kuumassa ulkoilmassa kotia kohti. Onneksi vauva nukkui suhteellisen nätisti koko reissun. Paitsi Neuvolaan mentäessä huusi koko matkan..

Ansku tuli pikaisesti ihailemaan vauvaa kun sattui olemaan Tampereella. Vauva heräsi vain hetkiseksi syömään ja vaipanvaihdolle. Saattelimme ystäväni keskustaan josta reippain askelin jatkoimme vauvan kanssa kahden taas takaisin kotiin. Matkalla jäin suustani kiinni ja mikäs siinä hyvällä ilmalla jäädä höpöttelemään nurmikolle. Sitten lomaileva pikkusiskoni Lätty tuli kylään ja viihdytti vauvaa että sain syödyksi. Suuntasimme yhdessä ulos läheiseen puistoon vilttien ja kirjojen kanssa. Siellä vauva taas ei suostunut nukkumaan kunnolla joten jouduin heiluttelemaan vaunuja ihan kokoajan. Läty nukahti ja lopulta kun hänet herätin oli jo viileä ilma eli kotiinlähdön aika. 

1kk

1kk
paino 4055g 
pituus 55.7cm12 kommenttia:

 1. Toisesta on tullu jo paljon isomman tytsyn näkönen :) Mainioita kuvia! Meillä on vauva onneks isäänsä tullu eikä menojalka turhan nopsaan ainakaan enää vipata, tosin alkaahan tuolla varmaan jo ahdastakin olla.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihmeellistä kuinka nopeasti yhdessä kuukaudessa minivauva onkin jo normi vauva. EI mahdu muuten enää yhdelle kädelle. :D Ahahahaha.

   Poista
 2. Vauvat on kyllä parhaimmillaan tuossa 3-4vko iässä, kun eivät ole enää niin vastasyntyneen näköisiä, mutta silti edelleen tosi pieniä ja höpösiä. :3

  Mulla olisi hurja hinku päästä jonnekin lähikaupunkeja pidemmälle, yllättäen silloin kun en saisi mihinkään heilua. Tre tai Hki olis ihan parhautta. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tampere on vaan niin paras! :D Itse haluisin lähteä sukuloimaan pohjanmaalle mutta pitää vielä odotella kuukausi. Ei paha ei paha. Tosin syy pitkittyneeseen lähtöön on eri kuin sinulla. Odotan että mies lähtee musisoimaan pidemmälle reissulle niin ei tarvi olla kolmestaan kotona (minä, babby ja koira). :D

   Pieni tuo tosiaan vielä on. Puolenvuoden iässä nuo taitavat kasvaa jo sellaisiksi liikkuviksi otuksiksi jotka eivät välttis mahdu syliin enää kunnolla. O____O NIIN NOPEASTi KASVAA!! Hurjaa.

   Poista
 3. Ihana pikkuinen enkeli:))) niin jäin kaipaamaan sekä Viivi. Koko matkan vauva oli lempi sana ja muka joka paikassa näki ja Elisa oli toinen ja kotiin tullessani vielä:) pitää nähdä pian taas. Kasvanut on hurjasti vaavi. Vielä 300g päälle niin on viuden syntymäpaino. Pituus nyt sama:))) ihana pikkuinen, mulla on niin ikävä teitä kaikkia jo nyt. Toivottavasti vielä päästään kylään eikä Viivi ollut liian vilkas sinne:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. EI Viivi murunen ole liian vilkas meille IKINÄ! <3 Tätin pieni höpöläinen saa tulla teini-iän turhauttamana ärsyttämään ja purkautumaan "vittu saatana te ette tajuuuu!!" kun äitillä ja isukilla on mennyt jo hermot aika päivää sitten. Hehe.

   Me tullaan vauvan kanssa sitten kuukauden päästä vuorostaan teille kylään. Saa nähdä alkaako Vivi jakamaan leluja tuon kanssa vai iskeekö milloin mustasukkaisuus? Toivottavasti pysyvät hyvinä kamuina ikuisesti.

   Poista
 4. Kyllä se on täällä serkkua, vauvaa ja Elisaa hokenut joten uskon että rakastaa teitä ikuisesti:)) odotan jo ens kesää innolla että pikkuinen on jo isompi ja Viivi voi viedä sen pahuksen teille, heh. Ihan varmasti niistä tulee yhtä parhaat kakut mitä me oltiin.. Siis kaverit. Tämä iPad muuttelee noita sanoja prkl." pian. Taas nähdään. Harmi ku ei voi olla ristiäisiä pitempää ku mul niitä töitä huono aika mennä harjoittelee työntekoa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi työnteko kun estää meitä ja pieniä olemasta yhdessä. Hyvä äitiysloma sullakin kun kokoajan hätyytetään töihin. :,D Ollaan täällä tuijoteltu Vivin ja Ketun yhteiskuvia. Niistä tulee niin kovis kaksikko. Toivottavasti eivät ala potkimaan mummoja ja muita tuhmuuksia..

   Poista
 5. Ihuna Kettuliina <3 Ilmeet! Jaksamista mahtaville mamille ja isukille :)

  t. Namminna

  p.s. Viikolla 30 oon/ollaan tulossa treelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkäpä tapaamme sitten! ;) En ite ole noista viikoista tietoinen mutta eiköhän sitä olla kotosalla. :D Viimeyö oli taas hyvin erikoinen. Tosin ei vauvan takia vaan meidän tyhmyytemme vuoksi.

   Poista

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love