keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Söin seimen eläimet

Olisin halunnut työstää jotain perus pipareita mutta äidillä oli vaan näitä savannilta karanneita. Eli saanko esitellä; Erityisen rumat seimen eläimet.
 Ite tein, ite söin. 

Terrrvee. Minut tuomitaan varmasti joskus ylensyönnistäni mutta syön niin pitkään kun kykenen.
Ai niin, ollaan oltu taas reissussa. Vois melkeimpä sanoa että koko joulukuu on kulunut muualla kuin kotona. Nyt en suostu liikkumaan minnekkään Tampereen rajojen ulkopuolelle vaikka kiristettäis.

Ketun nukkuminen on välillä hiukan parempaan suuntaan. Välillä taas sitten ei. Meikä on niin tissitön kun tämä maitorumba loppuu. Tuo pikku kelmi btw konttaa ja nousee tukea vasten seisomaan. Tämä tarkoittaa sitä että minun on PAKKO alkaa siivoamaan ja lopettaa löysäily. :,,< Mikä kammoittava kohtalo.

Ite tein.. 
Toivottavasti kaikilla on ollut edes hiukan mukavaa joulua eikä ole tullut piiskaa risuja. Terkkuja kaikille! Menee taas joku hetki että tsekkaan lemppari blogit ja sitten päivittelen meijänkin kuulumisia paremmin.

2 kommenttia:

 1. Jouluna (laaja käsite, käsittää jotakuinkin koko joulukuun) saa ylensyödä. Rantakauteen on vielä pitkään,joten nou hätä. Sitä paitsi ensi kesänä lapsen kanssa ei kuitenkaan ehdi postailla pikkupikku bikineissä biitsillä, niin vielä vähemmän hätää.

  Teillä liikutaan jo psytyasennossakin, huippua! Apua mä juuri tajusin, että siinä vaiheessa kun poikanen alkaa liikkua pitää täälläkin siivota vähän eri meiningillä, ja tehdä noille tavarakasoille jotain. Mutta en aio aloittaa sitä vielä, teen sen sitten paniikissa kun löydän pojan syömästä jotain tärkeitä papereita tms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha. :D Musta tuntuu että me kaksi oikeen keksitään syitä syödä hyvin. ;) Well thats cool! Vois kyllä ihan pahennuksen vuoksi postaa itsestä pikini kuvan kesältä. Voipi mennä joiltain murot kulhosta vai miten se meni. :D

   Ite tein sitten toissa päivänä kunnon operaation. Vaihdoin nimittäin järjestystä (että on esim. helpompi siivota). Siivoaminen ei edelleenkään ole lempi puuhaani.

   Aamulla yhytin Ktun syömästä pyyhekumia lattialla. Pieni säikähdys. Ja oon kaks päivää imuroinu "hulluna" tätä asuntoa. Ei näköjään auttanu mun imuroinnit. Alkoi muuten tuo liikkuminen ihan tyhjästä että voin suositella tavaroiden uudelleen asettelua jo pikaisesti varmuuden varalta. Tai sitten vaan vois teipata kaikki kiinni. :D Niin ja ite tosiaan kuulun myös tähän paniikissa kaikki piiloon-ryhmään. Kuten myös kouluaikoina paniikissa viimisenä palautus iltana kaikki läksyt kasaan..

   Poista

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love