sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Väsymystä=ketutusta

Mröööääh. Se olen minä takaisin kotona ja blogin(kin) ääressä. Sorbba en tainnut ilmoitella ennakkoon. Käväistiin tuossa sukuloimassa pidennetty viikonloppu. Meikäläinen sai vauvan hoidosta vapaita käsiä jotka olisin mieluusti kietonut poikkikseni ympärille mutta hän tuijotteli mieluummin tabletteja ja iPadeja.

Yöt ovat menneet tavallista huonommin. Viimeyönä laskeskelin että herätyksiä oli yhdeksän tai jopa kymmenen. Väsymys alkaa voittaa meikän ja siitä seurauksena otsaani koristaa suuren suuri miehinen uloke. Mitään ei jaksa tehdä (paitsi syödä). Syövätkö muutkin väsymykseen vai voikohan se johtua edelleen imetyksestä vaikka sitä olekkaan enää hurjan paljon?

s


Bonaria! Heitin Ketun lähes ilkosilleen pyörimään olkkarin lattialle kotiin tultuamme
... Löysin hänet hetken kuluttua kierimässä omassa ulosteessaan samalla tilsien sitä sormillaan. Ihana oikea ihmisuloste. Entinen maitokakassa kieriminen ei ollut mitään tähän verrattuna.


10 kommenttia:

 1. Moro! Meillä on samoja ongelmia ollu tällä viikolla ton nukkumisen kanssa. Yhtenä yönä meni kaks pullollista maitooki. Viime yönä valvo kahteen asti enne ku suostu nukahtaan. Huh huh! Äiti ja isi on vähän väsyneitä. Tosin osasyy mein pitkittyneisiin nukkumaanmenoihin on ollu noi iltaunet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ääh kamalaa tuo kahteen saakkavalvominen. Niin äidille, isille kuin pienellekkin.. :I Tsemppii! Meikä ei tiedä kuin paljon maitoa menee kun ne tulee näistä omista "kannuista" mutta veikkaan että paljon myös.

   Poista
 2. Jaksamisia, oot kuitenkin arjen sankari vaikka fallos otsassa kasvaisikin ja univaje kiusaa! Mmm-mmm, ulosteessa kieriminen! Ehkä ketusta tulee isona... mutapainija?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutapainija olis kyllä aika kova. Saa nyt nähdä että minkälainen sellainen sitten.. Vähä pukeiset tytöt kehässä? :D o nou..

   Poista
 3. Voimia ja jaksamisia teille *halaa*

  VastaaPoista
 4. Hoi sie/työ! Ilmottele, ku ootte taas kotona. Tuun kylään kattoo sinua ja kakkivaa lastasi.

  S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmotahan ite kun oot kotosalla. ;) Me ei olla lähössä enää tälle vuodelle mihinkään. En lähe vaikka ostaisivat liput (niinku Hemu ehti jo tekemään..)

   Poista
 5. Väsymyksellä ja syömisellä on todellakin yhteys! Kaipa sitä univelkaisena bongailee jääkaapista sitä vaihtoehtoista energiaa. Itse en oikeastaan muuta teekkään, kun syö, jos on unet jäänyt reilusti alle normaalin.

  Jaksamisia, koita hyödyntää jokainen päikkärimahdollisuus, ja muistuttele jossain välissä falloksesi alta poikkikselle, että väsymys näyttelee suurta osaa ketutustasi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaihtoehtoinen energia=suklaa! <3 :D

   Meikä kyllä syö normaalistikkin suhteellisen paljon mutta nykyisen syömiseni on jo uusissa ulottuvuuksisa. Voisin jopa saada itselleni kohta jonkinlaisen Lissu ulottuvuuden.

   Pitää koettaa pitää mies tyytyväisenä vaikka oonkin tällänen väsyneen hieman kiukkuinen tapaus. :) Ettei tuu parisuhde ongelmia.

   Poista

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love