lauantai 29. joulukuuta 2012

Upgrade

Kuten pikaisesti mainitsin, Kettu on siirtynyt isojen vauvojen liigaan eli oppinut konttaamaan. Hemun ja ämmin mielestä Ketale on kontannut jo pidemmän aikaa mutta mitään en myönnä ennen kuin itse näin. Itsenäisyyspäivän aikoihin tämä uusi minua helpottava asia oli saavutettu. Tuntui jo hetken että hän ei ala ikinä konttaamaan opittuaan istumaan niin tanakasti. Toisin kuitenkin kävi ja lopulta nopeammin kuin olisin osannut arvata. Kukapa näistä tietää?

Kotielukat

Siihen samaan syssyyn noin viikon välillä oikeaa ylösnousemista alkoi tapahtua. Nyt jännittääkin että nakkaako se pahasti ympäri murtaen
 a) nenänsä
 b) kallonsa
 c) jonkun muun paikan

Arvauksia saa heittää mutta oikein vastanneiden kesken ei arvota palkintoja vaan korkeintaan saatte lähetellä minulle päin nenäliinoja.

Ollaan tosiaan koko sakki kipeänä. Ketulla silmätulehdus + paljon räkää päässä. Ärsyttää kun olisi niin paljon kaikkea mitä haluttais tehdä ja ystäviä keitä tavata (ehkä myös halata) mutta eiii. En halua tartuttaa muita enkä usko että kukaan kovin mieluusti ottaisikaan kipeyttä itselleen.

 
Löydä kaaoksesta pissa. 


Kettu on nyt 7kk+7pv

14 kommenttia:

 1. Ooo kuin söpö ja taitava ja ihana pissiyllätys, yllätyksistä parhain (heti kakkayllätyksen jälkeen) ja vastaukseni kysymykseen on kaikki mahdolliset paikat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kohta on pelkkää kuhmua koko tytär! Uuups. Konttaus kypärää ei meillä tarvita mutta kaatuilukypärä voi ehkä olla se parempi nimitys jos sellainen joudutaan hankkimaan.

   Pissi yllätys vie kyllä satasella voiton kakka ylläristä. Se kun ei onnex vielä haise pahalle. Vielä... :D Kohta se on meikänkin alettava pakosti luuttuamaan lattioita eikä vaan imuroimaan. :< yhyy. (mies on ennen luutunnut mutta eihän se ehdi joka pissaa luuttuaan kun tekee hommia)

   JES! :D

   Poista
 2. Onnea pikkuiselle siis...tuostapa se lähtee ja kohta juostaan kovaa vauhtia..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se tässä jo vähän pelottaa että tuleeko omasta lapsestani sellainen remmi lapsi.. Että sidon sen kiinni ja pitelen naruista ettei karkaa. Eilen apteekissa vieraillessani tapasin ei yhtä vaan kaksi kiinni olevaa nopsa jalkaa äitinsa kanssa. :D

   Poista
 3. On ollutkin jo ikävä sun kirjoituksia. Vaikka ei ehkä saisi, naurahdin kyllä ääneen viimeiselle kuvatekstille & kuvalle. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minuu on oikein ahistanut etten ole ehtinyt tulla kirjotteleen tai kommentoimaan (esim teijän blogiin). Ja todellakin saa nauraa. Kuvan oton jälkeen mattoa koristi jo kaksi läikkää. Nopea pissaaja tuo meikän pikku likka. :D Iteppähän ulkoilutan eläintäni ilman asianmukaista varustetta. >:)

   Poista
 4. söpö Tikru ja pumpattava hämis!!!! :D

  T. Namminna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin pumpattava. ;) Hehehe. Nammi ihana sulta tullut joulukortti koristaa nyt meijän jääkaapinovea. Kiitos. <3 Oon ite niin tällänen saamaton vätys että en laittanut kellekkään. Vaikka olis ollut hyvä sauma lähetellä edesmenneestä Jessestä "tequila hattu" päässään kortteja (ei siis tonttuasuisesta vauvasta kuten voisi odottaa tuoreen vauvan vanhemmalta).

   Poista
  2. Ole hyvä<3 nununuu... Kuule ei haittaa :D ei niitä siinä toivossa lähetelläkään höhlä että takas saisi ^_^ tärkeintä että saaja ilahtuu. Hahah!! Sun pitää nyt joutessas taiteilla tän vuoden joulukortti valmiiks :D:D Hyvää uutta vuotta sun koko pesueelle muuten!! näkyillään taas pian.

   T. Nammis

   Poista
 5. Oi, suloinen pieni tiikerin poikanen. Ja asuhan sopi tytsille juuri sopivasti :) /S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo! Tuo on ihan täydellinen vaate! <3 Jeeee. Tästä lähin hänet puetaan vaan pieneksi raidalliseksi eläimeksi.

   Poista
 6. Hui, pikkukettuko jo konttaa?!?! Ihana tytsy ja tuo tikruasu on söpö!!

  VastaaPoista
 7. Onpa liikkuvainen neiti! Meillä poika 6kk vasta kääntyy kumpaankin suuntaan ja yrittää nousta seisomaan, muttei aiokaan kontata tai nousta istumaan :) Perinyt kai laiskan luonteen äidiltään..

  Meilläkin on muuten tuollainen Fisher Pricen pinottavarengashökötys, joka on Junnun mielestä yhtä mielenkiintoinen kuin kuivuva maali :D

  VastaaPoista
 8. Iih, ihana Kettu ja Ketun pissa. Niin taitava tyttönen! Aika hurjapää meidän pojuun verrattuna :) Meillä vielä möllötellään paikallaan, eikä merkkiäkään mihinkään lähtemisestä. No, enhän minä itsekään kovin aktiivinen ole :D Heheeh. Ps. Mennään oikeasti sinne kävelylle tällä viikolla.

  VastaaPoista

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love