sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

31+4 Onnistuin!

HHAHAHAHHAHAhahahHAha haha haa haaaah.

Kone toimii. Saa nähdä kuinka pitkään. Meni joku 4-5tuntia mutta tulipa tehtyä. Pienoinen pelko oli kokoajan takapuolessa että entäs jos nämä asennuslevyt eivät nyt toimikkaan tai että kone alkaa kysellä sarjanumeroita (joita ei tietty ole tallessa)? Päivityslevy omaa erityisen paljon naarmuja joiden syntymisestä minulla ei ole yhtään aavistusta. Eihän sitä ole käytetty kuin tasan 2 kertaa aijemmin. Naarmuista huolimatta sain koneen kuntoon. En ole ehtinyt vielä tonkia ulkoiselta kovolta niitä muutamia pelastamiani tiedostoja tähän. Tiedä jos pöpöt ovatkin linnoittautuneet sinne? :((

Eilen saatiinkin hyllyt ulos vanhasta asunnosta yllättävän suuren kaveriporukan avustuksella. Kiitos! Jäin sinne sen jälkeen siivoamaan pariksi tunniksi ja konttasin lattialla maha maata viistäen kahden koirakaverin kanssa. Hyi että se vessa haisee viemärille. Toivottavasti jätin wc:n oven kiinni ettei asunnon tarkastajilla tule oksennukset seinille. Väsähdin mutta talsimme Jöpen kanssa bussin kautta äipälle syömään jossa odotteli lapsuuden ystäväni ja hänen äitinsä. Illalla kun palasin kotiini mieitn että mitä ihmettä olen unohtanut. No ystäväni tuparit tietysti (joka selvisi tänään).

Tänään kävinkin Espoosta Thaimaan kautta Tampereelle palanneen Minden kanssa Ikeassa. Ostin vauvalle pari juttua. Siis minä, ihan oikeasti ostin jotain vauvalle. Pieniä pyllypyyhkeitä mitä lie ja ammeen. Olenhan ostanut sille jo neljä eri asiaa. :D Äidille sanoin että aijon kylvettää koiraa samassa ammeessa ja hän ei ollut aiheesta täysin samaa mieltä kanssani. Ennemminkin puhelussamme kuvastui kauhua asiaa kohtaan. Jaa-a. Kuitenkin möyrivät samoissa kasoissa pihoilla myöhemmin ja nuolevat toistensa kasvoja ja syövät toistensa ruoat. Joten why not?


Mahaa on särkenyt nyt viimeiset 4 tuntia. Vikestä ei ole kuulunut mitään sen jälkeen kun hän on Helsinkiin päässyt.  Tuntuu kuin maha levenisi eteenpäin. En edelleenkään ole koskenut herkkuihin vaikka Ikeassa oli se pulla ja juoma 50senttiä. Pullan pistin Minden mukana terkkuina poikkikselleen. Olisin kaivannut illaksi seuraa mutta en pysty liikkumaan koska tämä maha sattuu ihan pirusti. Tuossa sohvalla sen nelisen tuntia maattuani päätin tulla pika tsekkaamaan toimiiko kone vielä ja tähänhän tämä taas meni. Mutta toimii. Nyt fooood timmmmee jes.

4 kommenttia:

 1. Hihi, ei saa pelotella mummoja :D

  VastaaPoista
 2. Blogissani on sinulle Liebster Blog- tunnustus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samantha kerkesi ensin! Mutta samainen tunnustus löytyy myös minun blogistani! :)

   Poista
  2. Jee tämä on niin siistiä! ^_____^ Kiitos!

   Poista

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love