sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

34+4 SushiiiiiEilen olikin pari kuukautta sitten päätetty tyttöjenilta. Ei ole helppoa sovittaa viiden emännän viikonloppu menoja yhteen todellakaan. Onneksi tämä nyt vihdoin onnistui. Saimme seuraamme vielä Minden ja Lätyn kamun ja kamun koiran.

Pyörittelimme sellaiset 60-70 sushia. Aikaa meni paljon mutta mikäpä siinä hyvässä seurassa. Mieskin ilmestyi kotiin ja suututti Lätyn onnistumalla täydellisen kauniiden sushien tekemisellä vaikka teki niitä EKAA KERTAA! Jotkun vaan ovat luonnonlahjaakkuuksia. Lahjakkuusgeeni voisi hyvinkin periytyä meidän Ketulle.


Meitsi pyöritteli itselle erikois susheja ilman levää ja raakaa kalaa. Ne ovat nuo rumat pallerot tuossa yllä. Mindellä oli oikeaa Japanialaista oppia suoraan Japanista noista riisipallojen pyörittelystä. Hän teki minulle yhden. Se oli jättimäisen suuri! Tein itse tuon pienemmän möhkäleen. Sushit teimme vaaleaanriisiin ja vauvahan alkoi bilettämään kanssamme. Tytöt seurasivat ihmeissään mahan tiukkia liikkeitä puolelta toiselle. Ihan vissisti kohta alkaa näkymään pienet jalat ja kädet. Pyllyllään se kovasti koettaa minua hinkata. Kunnon sokeripommi ruoka tämä kyllä oli. Eka kerta kun syön sokerien mittaamisen aloituksen jälkeen valkoista riisiä. Erikoispäivä ja tämä ei tule toistumaan loppuraskauden aikana paitsi vielä tänään koska popsin loput sushini.

Ystäväni soitti eilen että he voisivat tuoda meille pinniksen tänään. APua jännittäääää. Mitä enemmän noita vauvan juttuja on esillä sitä todemmalta tämä alkaa tuntua. Rattaatkin kököttävät keittiössä. Makkari täynnä vaatteita, kirjoja sekä leluja. Jes, pääsen muuten tarjoilemaan heille susheja! Kerrankin jotain tarjottavaa.

Nyt imuroin äkkiä ja lähden polkemaan äidille koira pyörän korissa. Pitäkää peukut pystyssä että en jäädy matkalle supistuksiin. :D

4 kommenttia:

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love