tiistai 24. huhtikuuta 2012

34+6 Sunnuntai ja maanantai

Sunnuntaina pyöräilin pitkästä aikaa pidemmän matkan sinne äipälle. Meni viiteen ja puoleen kilsaan joku nelkytä minsaa, lol! Painona repussa viemisiä äidille ja koira korissa. Jouduin taluttamaan monia ylämäkiä. Ei minulla mitään lihaksia enää ole. Toiseen suuntaan äiti lähti saattelemaan ja otti koiran koriinsa jotta painoa minulle olisi vähemmän. Helpotti oikeasti ja pääsin kuin pääsinkin muutaman ylämäen poljettua. Mutta vain muutaman.. HOhuhuh.

Illempana ystäväni miehensä ja tyttärensä kanssa tulivat käymään ja toivat sen pinnasängyn! Kävimme leikkimässä Sorsapuiston leikkipuistossa. Vähän päältä kaksivuotias pääsee muuten yllättävän kovaa juoksemaan. Onneksi alue oli aidattu joten auton alle jäämisne vaaraa ei ollut. Tosin alueella oli 2 suuren suurta keinua jotka nostattivat itse kunkin verenpaineita jos tyttö juoksee niiden alle. Leikkipuisto oli muutenkin tosi kiva paikka. Paljon vempeleitä, lapsia, vanhempia ja sellainen "urheilukenttä alusta" mattona joka jousti ja tietysti ihana ilma teki tehtävänsä.

Eilen olikin ensimmäinen oikea äitiysloma päiväni. Luulin nukkuvani hyvin pitkään koska valoa tuntui tulvivan ikkunasta sisään tavallista enemmän kuin kuuden herätyksissäni. Olin silti jo seiskalta aamupalalla ja pesemässä pyykkejä (mitkä möhläsin). Miten voi aina mennä joku asia pieleen pyykkejä pesesttä kysympä vaan? Unohdin laittaa jonkun ihme vivun päälle kahdesta eri pesukoneesta.. Ville oli hyvin pettynyt toimintaani ja varasi tälle päivälle uudet pesuajat jonne hän menee pesemään eilen kämmäämiäni pyykkejä. Hupsista.

Käväisin neuvolasta lisää neuloja ja sieltä suunnistin Metson kirjastoon. Siellä oltiinkin saatu paljon uutta aikaa. Istuskelupaikka näytti kutsuvalta. "Emma Buntton" tuoli jonka näin remppausvaiheessa oli kuitenkin hävinnyt jonnekkin. Olisin halunnut vallata sen kirjoneni muutamaksi tunniksi odotellessani kaverin töistä pääsyä. Kirjastossa selvisi että Tampere Kuplii onkin jo ensi viikon torstaina! Mulla olisi vaikka mitä sanottavaa kyseisestä tapahtumasta (hyvää) mutta taidan tehdä kokonaisen postauksen myöhemmin. Kun kamuni pääsi töistä poljimme meille ja mietimme kuinka hyvä jäätelö ilma nyt onkaan.  Hänkään ei sitten sortunut ettei minulle tulisi pahaa mieltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love