keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Viikko 33Olotila viimeaikoina; Fyysisesti hyvä mutta mahaan sattuu. Vauva potkii minua ihan kunnolla. Maha vääntyilee puolelta toiselle säikytellen minua varsinkin ollessani istumassa bussissa/töissä. Supistellut viikon putkeen joka päivä enemmän tai vähemmän. Maha on silloin täysin kova ja pingottunut äärimmilleen. Selällään makaamisesta ei tule enää mitään. Maha yksinkertaisesti painaa liikaa sisuksiani. Ja muutenkin, se painaa! Kattokaa nyt tuota kuvaa. Helkkari mikä vonkale olen.

En ole saanut edelleenkään aikaiseksi ostaa patteria vaakaani. Patterissa ei lukenut mitään tietoja jonka perusteella sellaisen löytäisin. Erikoispatteri.

Tarkkailen edelleen veren sokeripitoisuuksia. Ensi viikolla sairaalaan tutkimuksiin. Ultraisivatpa!

// editointia 12.4.12
En tiedä mitä ajattelin eilen kirjoittaessani että fyysisesti oloni on hyvä. Ei todellakaan ole ollut moneen päivään. Maha on oikeasti todella kipeä. Istuminen sattuu, seisominen sattuu, käveleminen sattuu, kääntyminen se vasta sattuukin! Mahassa on lisäksi koko ajan kummallinen "ähkyn" tunne ja sitä myös vihloo.

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos. Tuli vahingossa tälläinen mutta hyvä että tuli koska pidän itsekkin. :D

   Poista
 2. Ota patteri mukaan ja marssi johonkin liikkeeseen ja näytä et "tarviin tällaisen". Uusavuttomuus on joskus helpointa, kyllä ne sitten ehkä osaa kertoa löytyykö niiltä sellaista patteria.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silleen mie ajattelinkin mennä kauppaan. On sen verran kumman näköinen patteri.. Siis oikeasti en ole Ikinä nähnyt samanlaista.

   Poista
 3. Olet supersievä Elsa! Mut kammottavia nuo siun kiputilat, huh! Mut kohta toukka syntyy ja sitte mennään yhessä pitkin kylän raitteja, ihihi!

  ps. Toimiiko nyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JEEE!! Sulla toimii tämä kommentointi nytten. Keksin miesät se johtui. Bottien takia saattaa pitää kommentoinnissa päällä salasana vahivistusta (mik äon ärsyttävä koska niitä sanoja ei ikinä näe kunnolla) ja kun sen otti pois niin nyt pelittää. ;)

   Kiitos. <3 Nähdään pian! <3

   Poista
 4. Kävimpä täällä taas lueskelemassa ^^
  Tää on kyllä kaunis kuva~

  T. Namminna

  VastaaPoista

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love