perjantai 27. huhtikuuta 2012

35+2

On ollut suhteellisen liikkuva painotteinen äitiysloman startti meikällä ja mahassa kellivällä mutantilla. Keskiviikkonakin pyöräilin uimahallille jossa Sarde jo minua altaassa odotteli. Nyt en saanut älytöntä väsymis kohtausta. Ehkäpä vesijuoksu sopii jopa paremmin raskaana olevalle punkerolle kuin normi matkan uiminen? Saunassa Kettu päätti näyttää muutamia moovssejaan ja vieressämme istuva pikkutyttö tapitti silmät suurina heiluvaa mahaani. 

Eilen sateesta ja harmahtavasta ilmasta huolimatta päätimme äipän kanssa lähteä elokuviin pyörällä Iron Skylle. Pitäähän sitä Tampereen porukkaa käydä kannustamassa teatterissa asti vaikka lopputekstit tietysti paljastivat että ainoastaan ydinporukkaan kuului Suomalaisia. Hieno leffa se oli kyllä! Sopivasti huumoria ja scifiä.

Leffateatterin penkillä oli epämukava istua erään nimettömän riiviön vuoksi. Vauva vääntyi miten sattui ja tuntui kuin se olisi välillä kääntynyt sivuttain. Hän jyskytteli kylkiluitani ja välillä antoi kick puncheja mahan sivuilleni. Reilu kaveri. Tietysti äänet olivat kovalla ja koko sali tärisi. Paha sanoa tykkäsikö se vai ottiko sitä päähän mölyäminen pesänsä ulkopuolella. Innostuuhan se keikoillakin jammailemaan mutta jotenkin nyt se tuntui todella pahalle.

Saa nähdä mitä sitä tänään keksii. Ainakin Vapriikkiin ja Tr1:n on tänään ilmainen sisäänpääsy. Vai pitäisikö vaan jäädä makamaan sohvalle?

3 kommenttia:

 1. ei pitäs. jäähä makaamaan siis, ku museoimaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maakkuko se siellä? :) Nyt kävikin näin että meitsillä on makaamis päivä. Kävin terveystalolla aamulla ja totesi minut kipeäksi. Se on jännä homma miten nopsaan voi romahtaa kunto. Ja ulkona paisTaa aurinko pilvienkin läpitte!!

   Poista
 2. no höh! koitaha sie parantuu :)

  VastaaPoista

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love