sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

32+4

Tajusin eilen että päivärytmini on täysin väärä verrattaessa kamuihini. He heräävät puhelin soittoihini ysin kympin maissa ja päättävät jatkaa vielä uniaan ainakin pari kolme tuntia. Minä taas olen jo parhaimmillani siihen aikaan. Valmiina hurjiin seikkailuihin. Mitä myöhemmäksi päivä kääntyy sitä väsyneemmäksi muutun myös minä.

Eilen laiskottelimme Jöpettäjän kanssa ja teleporttasimme bussilla keskustaan. Keskustorilta suoraan "alaspäin" ja Laukontorin kautta uuden sillan läpi Ratinan koirapuistoon. Aurinko paistaa porotti ja meinasin nukahtaa kiviselle penkille Jepen nuuhkiessa paikkaa. Jossain vaiheessa puistoon tuli lisäkseni porukkaa koirineen joten ryhdistäydyin ihailemaan koirien telmimistä. Minde ja hänen shelttinsä Usko saapuivat myös puistoilemaan. Voi että meidän pojilla oli mukavat oltavat tyttö-koirien täyttäessä puiston muuten. Jöpekin jaksoi sen puoltoistatuntisen könytä muiden perässä. Normaalisti tuo väsyy jo ensimmäisen 10 minuutin aikana ja lähtee omille teilleen nuuskuttelemaan puiston reunoja. Jossain vaiheessa sain suukon 11 kuukautiselta hyppäävältä Collielta silmääni niin lujaa että tunsin kipua. Kotona huomasin pienet hampaanjäljet silmäkulmassani sekä silmäluomessani. Onneksi silmä ei ole turvonnut. Olen unohtanut käydä päivittämässä parit rokotukset joten hiukkasen jännitti että alkaako silmä märkimään.. Neuvolassa kehottivat että käyn otatuttamassa rokotukset HETI synnytyksen jälkeen. Mutta entäs imetys silloin?

Jöpettäjä väsähti puistoilusta

Pikku kettua on lahjottu kamujen toimesta vaikka ja millä viimeaikoina. Potkiksia hän sai Kaisalta ja Tempulta. Tuo pöllökuosi on ihan mieletön. Tulen niin hyvälle tuulelle siitä. :D Ihka ensimmäiset tossut tulivat Sailalta. Kestovaippoja ja harsoja äipältä. Äitihän toi aika vasta myös korillisen kaikkea yleishyödyllistä vauvalle kuten niitä topsipuikkoja, vanulappuja, kylpyaineita ynnä muuta. Topsipuikkojen tarkoituskin selvisi vihdoin. Niillähän voi puhdistaa napaa!

Minde toi sitten Japanista asti Pikatchun. Hän muisti että annoin omani ystäväni lapselle 1-vuotias lahjaksi jolloin meille jäi Pikan kokoinen aukko. Aukko on nyt täytetty. <3


8 kommenttia:

 1. Ihana karvamöykky onks toi teidän koira? :)Mulla on sama ongelma kavereiden kanssa :D Herätään Villen kans usein niin, että ville 7 ja minä 9. Kaverit pääsääntöisesti siinä 12-> Eli mä meen suunnillee nukkumaan, kun niiden päivä alkaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JOo se on tänään 13-vuotias ja ollut minulla puolet elämästäni. <3

   Mikä siinä on että porukka haluaa nukkua niin myöhään? Menee päivän parhaat ajat hukkaan. Itse olen ainakin aamuisin täynnä voimaa ja intoa. Kuuden jälkeen kun muu porukka alkaa liikkumaan minä painaudun sohvan nurkkaan.. Hoho.

   Poista
  2. Okei :) Mä haaveilen koirasta vaikka lapsikin tulossa, kun noi omat karvakasat jäi äipän luo.. :) On niin outoa, kun ei oo koiraa kieppumassa ympärillä. Ja mä en kans käsitä tota nukkumista, koska menee ihan ohi koko päivä ja valosa aika. No jokainen tavallaan, mäki nukun ja lepäilen kotona illat enkä tosiaan jaksa enää touhuilla mitään.. :)

   Poista
  3. Ite oon jo siinä ysin maissa Illalla niin kuitti että menen mieluummin sänkyyn kun hengaan jossain. :D

   Koirat on kyllä sellaisia maailman piristäjiä. <3 Itsekkin haaveilen toisesta koirasta mutta kaukainen unelma. Saa nähdä miten pärjään vauvan ja koiran kanssa. :D Toivottavasti sun äiti ei asu kamalan kaukana että pääset lievittämään koirakuumetta sinne mahdollisimman usein. :)

   Poista
 2. Myönnän olevani kateellinen teidän mielettömälle pöllökuosille :) Minä en mistään löydä pöllövaatteita käytettyinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo potkari on vielä Tuttaa eli kuulema hyvälaatuista. Voishan sitä aina itse painaa jonkun kivan pöllön kuvan vauvan vaatteisiin. :) Tosin ensin pitäisi selvittää että eihän ole myrkkyvärejä ja saisko tehtyä kunnon seulan jossain.. Sampolassa varmaan olis joku kurssi jossa vois tehdä! Käydä valottamassa jostain kuvasta ja sitten painaa niin paljon kuin jaksaa vaan.

   Poista

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love