torstai 20. syyskuuta 2012

Keinutaan

Kävimme kirjastossa lukemassa uusimman Vauva-lehden jossa oli EloA Hetkessä H:n juttuja. Vähänkö siistiä että kahdessa vauvalehdessä on nyt tuttujen bloggareiden ajatuksia. :) Jee! Sen jälkeen käytiin Sorsapuistossa tutkimassa kauniin värisiä puita. Meikän onneksi (tai epäonneksi?) leikkipuistossa ei ollut ketään joten Ketun kanssa valtasimme tuon hassun hämähäkkikeinun. Naureskeli suu auki ilman ääntä menemään auringon välillä häiriten näkyvyyttä.

7 kommenttia:

 1. Eksyin lukemaan sattumalta sun blogia ja tää on aivan huippu! Oon lukenut kaikki sun postaukset ja innolla jään odottamaan uusia!! Sait satavarmasti uuen lukijan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kivaa! Mietin tässä vaan että on sullaki menny aikaa lukea näitä kaikkia postauksia. Huh. Itsekkin oon lueskellut sun blogiasi jo aika päivää sitten. Laiskuuttani en ole tainnut kommentoinut mitään. Meidän tytöt on lähes tismalleen samanikäisiä! <3

   Poista
  2. Kyllä mulla tovi siihen vierähti. Amelien koko päikkärit ei edes riittänyt vaan piti vielä illalla tytön mentyä nukkumaan jatkaa ja aamulla lukaisin vielä pari :D Niin on! Huisin kivaa lukea blogia, jossa seurataan samanikäisen beibin elämää! Kettu on kovin suloinen! (ja pieni meidän Amelieen verrattuna. :D)

   Poista
  3. Mä oon kans lukenu kaikki alusta asti ja tähän postaukseen oon päässy. :)

   Poista
 2. Hauska juttu siitä tuli! Kyllä sitä vähän jännitettiin täällä. ;D

  VastaaPoista

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love