sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Paistaa se aurinko tännekkin

Tässä on ollut kaiken näköistä kuluneen viikon aikana. Vasta olin ihan maassa yksinäisyyteni vuoksi mutta sitten otin ja tein asialle jotain. Lähdin kotoa pois. Tuli käytyä MLL:n laivapuiston perhetalossa vauvakerhossa (pikaisesti mutta silti), Vauvakinossa, kaupoilla, Ikeassa, baareissa tyttöporukalla(!!1) ja mitä lie vielä sellaista extraa mitä ei ole tullut puuhattua yleensä tai aikoihin.

Vauvakino oli mielettömän mukava kokemus. Nihkeilin hieman sinne lähtemisen suhteen koska pelkäsin Ketaleen ulvovan tylsistymistään koko ajan. Pelkoni oli turha, muidenkin vauvat mesosivat. Kun yksi lopetti niin toinen aloitti. En ole ikinä nähnyt yhtä paljon vauvoja kuin kyseisessä leffateatterissa. Seurakin oli parhainta mahdollista toisen äiti kamun ja hänen pienen tyttärensä kanssa. Kiitos! :) 
Saa nähdä jaksaako sitä ensiviikollekkin järkätä ohjelmaa vai vaipuuko sitä synkkyyteen sohvanpohjalle ja lattialle leikittämään tuota pientä ronttia.

Häntähän ei voi jättää minnekkään yksin koska pyörii niin mahdottomasti. Lääkäri huomasi tytön ruumiinrakenteesta hänen aktiivisen liikkuvuutensa vaikka Kettu ei kerennyt edes näyttämään mitään pöydältä alas vierimisiä neuvolassa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love