sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Oppimista
3kk ikäinen Kettu osaa uusia juttuja
Kierähtää selältä vatsalleen.
Myös vatsalta selälleen muutaman kerran (vahingossa).
Käyttää vatsalihaksiaan uskomattomalla tavalla nostaen käden, pään ja jalat ylös maaten selällään. Jos itse kykenisin tuollaiseen en näyttäisi tältä.
Päästellä ilonkiljahduksia kun on hauskaa.
Löytää kätensä ja joskus  hän huomaa myös jalkansa.
Ottaa kiinni tavaroista ja esimerkiksi heiluttelee leikkikehän leluja nyrkeillään.
Kannatella päätään niin ettei meidän tarvitse varoa sitä kuin häntä nostettaessa/laskettaessa.
Nauttii muiden pienten lasten seurasta.
Juttelee omalla tavallaan välillä hyvinkin paljon.


Paino n.5.5 kg pituudesta ei mtn tietoa. Terkkari unohti kirjoittaa ne korttiin Villen käydessä neuvolassa vauvan kanssa kaksin. Nyt mies nukkuu, vauva leikkii takanani leikkikehässä ystäväni koira häntä vahtien. Ehkä hiukan aamupalaa? Joo kelpais jos tuo nyt vielä hetken viihtyy pehmokettujensa kanssa kehässä.

10 kommenttia:

 1. Oho meillä on täällä aika iso pikkuneiti 5kg ja 1kk.. Mäkin odotan et meidän likka alkais viihtymään lattialla. Mut hurjasti Kettu on kasvanu kyllä kuvan perusteella ja mainio ilme kuvassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NOoh tämä vauva onkin sitä tyyppiä että kasvaa pituutta älyttömän nopsaan muttei painoa sitten. Ehtiihän sitä. :) Tästä on kehkeytynyt jo "ihan oikea ihminen" tässä kukauden sisällä. :D

   Poista
 2. Mulla on ikävä tuota hassumössöä <3

  VastaaPoista
 3. Voi ihana, Kettu on niin iso jo :) Sun pitäis laittaa tänne Ketun viereen kuva itsestäs vauvana, olisitte varmaan aivan kuin kaksoset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha me muuten ollaan tosi saman näkäiset Ketun kanssa! Siis sellaiset kaksi marjaa. Kiitos postausideasta. Taijankin tehdä sen. :)

   Poista
 4. Kettu on kyllä hurjan aikaisin oppinut tuon kääntyilemisen jalon taidon! Taitava tytsy! Meillä poika oppi sen vasta 4kk iässä :) nyt ei sitten selällään oltais edes sen aikaa, että vaipan ehtis vaihtaa. Kyllä äidin kärsivällisyyttä ja nopeita liikkeitä nyt tarvitaan.

  T. Se jokeltelusta kommentoinut anonyymi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hurjan liikkuvainen yksilö kun oli jo mahassa minua pahoinpidellen niin ei oo ihmekkään että pyörii jo nyt. :D Sulla pitää super hiotut refleksit että kerkeet tekemään asioita joihin vauvan tarvii olla selällään. Ite kun vaihdan vauvalta vaipat monesti sylissä niin että tämä on mahalleen. Hih!

   Poista
 5. Mää kehuskelin sun blogia tämmösen I Love Your Blog -jutun merkeissä:

  http://pikkupelihylly.blogspot.fi/2012/09/i-love-your-blog-tunnustus.html

  Lue postaus ja ota itsekin osaa haasteeseen! Ja jatka kirjoittelua, mitä nyt vauvatouhuilta ehdit! Kiva lukea sun juttuja. :)

  VastaaPoista
 6. Ihan ihmisen näköinen jo! <3 You know. Silleen hyvällä tarkoitin tuon. Mutta heheh, meikän jättiläislapsi vajaa 7viikkoa eilen 6,1kg. Sen rinnalla teidän neiti melkosen siro:D

  VastaaPoista

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love