lauantai 10. elokuuta 2013

A BEAUTIFUL BODY. NOT.


Kauhistuin kaupassa käydessäni pari iltaa sitten kun näin Iltasanomien kannen Se meni jotenkin niin että "Timminä raskauden jälkeen" tai vastaavaa ja lisänä kuvia hyvävartaloisista naisista. Hämmennyin niin pahasti etten muista asiasta sen enempää. Otsikon pitävyydestäkänä en ole yhtänä varma. Vasta eksyin myös Iltalehden sivustojen kautta Mari Kasvin, tunnetun fitnes tähden, blogiin jossa hän kehotti synnyttäneitä naisia kertomaan tarinansa takaisin fittiin kroppaan. Tottakai höystettynä kuvilla. Kauhunsekaisin tuntein luin ensimmäiset tarinat ja loput selasin kuvia ihmetellen. Kadehtien. Kuinka minä voin edelleen yli vuosi synnytyksestä näyttää tältä ja ne monet muut jo kuukausia aijemmin siltä? MAMI GO GO-blogin Minttu pisti myös vettä myllyyn aloittamalla jonkin rakastan kroppaani synnytyksen jälkeen- kamppiksen joka aiheuttaa minussa myös kurjuutta vaikka tarkoitus on täysin päinvastainen. Kampanjan aihe on kertoa muille/itselleen, juurikin minun kaltaisilleni tyypeille, että Rakasta itseäsi sellaisena kuin olet. Olet tehnyt maailman upeimman työn syöttämällä itsestäsi ja kasvattamalla lasta sisälläsi, tuolla nyt erilaisella vartalolla joka on tottakai ottanut hiukan hittiä. Mitä tästä tulee ensimmäisenä mieleen? Olenko ylpeä ja kannan itseni rinnat ojossa sekä selkä suorassa? Ehei, En todellakaan rakasta kroppaani. Ahdistun vaan tämän vartalon sisällä. Tietysti rakastin vartaloani juuri sillä tavalla että tällä olen kasvattanut ja syöttänyt Ketun, mutta nyt kun se työ on tehty olen vaan minä ja minä olen jumissa tässä höllyvän leveässä vartalossa. Voi milloin koittaa se aika että  osaisin tämän ulkomuotoni hyväksyä? Toivottavasti pian.Ketutuskäyräni ovat korkealla. Kuvia ei luonnollisesti tule tähän postaukseen.

Mräääääh!


//Ja lisäksi Kettu on hajoittanut jo toisen näppäimistön yhden hiiren lisäksi. Siitä ennennäkemätön määrä kirjoitusvirheitä. Sorry.

2 kommenttia:

 1. Oman vartalon hyväksyminen on naisille todella vaikeaa. Mistä se johtuu? Vaaditaanko naisilta liikaa vai vaatiiko nainen itseltään liikaa?
  Minusta kaikilla naisilla on kaunis vartalo, nainen on kuin tyhjä paperi johon piirtää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä itse ihailen naiskauneutta, montaa erilaista, mutta silti itseäni en osaa hyväksyä tällaisena. Olen asettanut itselleni jotkun tietyt ihanteet miltä pitäisi näyttää. Varmasti yhteisönpaine on vaikuttanut aiaan; lehdet, elokuvat. Kaikkialla hoikkia naisia kauniin vaatteineen ja upeine hiuksineen. X_____X Pitäisi pysyä vaan piirretyissä. :D

   Poista

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love