keskiviikko 7. elokuuta 2013

Reissut reissattu.

Hellurei ja hellät tunteet!

Eipä tässä olla oltu pelkästään reissussa vaan reissuilla. Koko reissaus meinink alkoi siitä kun käytiin koko perhe pohjoisessa sukujuhlilla. Samaan viikonloppuun uhrattiin myös yksi yö teltassa rannalla tuulen riepoteltavana. Minusta se oli aivan älyttömän upeaa! Vikke ei nukkunut koko yönä peläten teltan ja meidän siinä mukana lentävän mereen. Luodossa edustivat myös hyvin vihaiset pesimässä olevat linnut. Muutaman kerran sain itse sydämen ylimääräisiä tykytyksiä niiden liidellen Ketun lähellä. Tätini hoiti muonituspuolen joten itse sain vaan lekotella rauhassa. Telttailu on oikein jees hyvässä seurassa, kunhan ei unohda pakata ruokaa ja makuupusseja mukaan.

Ville lähti huonosti nukutun telttayön jälkeen junalla kotiin ja me tytöt lähdettiin monta sataa kilometriä pohjoisempaan. Sinne oikeaan Lappiin aina Suomineidon käsivarteen saakka. Mukanamme oli autollinen naisia; molemmat tätini, Lätty, Kettu ja minä. Kävin ensimmäistä kertaa hillassa ja siitä innostuneenä meidän sakki kävi kyykkimässä suolla useampanakin  päivänä. Kettu ei suostunut sitten muuta syömään lähes koko aikana kun niitä hilloja. Voitte vaan arvata kuinka kiva oli hinkata vähän väliä pientä pyllyä sellaisen kuitumäärän päälle. Juoksevaa lämmintä vetta ei ollut lähettyvilläkään paitsi illalla saunassa kun sitä ensin oltiin lämmitetty puiden päällä.

Eikä tässä vielä kaikki!Kävimme lisäksi pohjoisenreissun jälkeen asuttamassa (no ok, sotkemassa) systerin perheen kotia jonkun hetken jonka jälkeen kotiin pariksi päiväksi ja taas reissuun mutta tällä kertaa itä-Suomeen. Siellä nautimme tällä kertaa miespainotteisesta seurasta kun taas pohjoisessa oli lähes ainoastaan naisia. Juhlimme Ketun isomummin ja isoukin kasikymppisiä hurjan suurella porukalla. Juhlat olivat onnistuneet ja ruoka riitti seuraavillekkin päiville. Minusta ruoan riittävyys on yksi bileiden ykkösjuttuja. :D6 kommenttia:

 1. Tapahtumia ollut sitten kerrakseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on! Ja lisääkin olisi mutta nyt ei jaksa enää. :D

   Poista
 2. Mie katoin jo et jumalaut on sulla scarlettin näkönen sukulainen hillasuolla mut sitte muistinki et muokkaat naamat :D:D:D p.s. Me lähdetään lauantaina viikoksi lappiin ^^ mökille muonioon ja myös pieni Norjatrippi tehään!! Niuniu. <3 t. Nammi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahaha :D Joo naamat pois ja julkkis kavereita/sukulaisia tilalle. ;) me käytiin kanssa Muoniossa, tosin vaan kahvitauollisen verran aj tipauttamassa pikkusisko ystävälleen sinne. Ihanaa Lappia söpö. <3

   Poista
  2. Okei! :) no oikeesti meidän mökki on kyllä kolarin ja muonio puolessa välissä, siellä joen penkalla ;)

   Kiitos! Yritän päästä moikkaan teitä pian! <3

   T. Namms

   Poista
  3. Joo se olisi kivaa. <3

   Teillä on kyllä ihan älyttömän kaukana se mökki. Mutta pääseepä latailmaan akkuja kunnolla. ;)

   Poista

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love