keskiviikko 24. lokakuuta 2012

241012 (kun en keksi mtn fiksua)
Aamulla siskos kaksikko kummityttöni mukanaan hylkää meidät ja tämän kuudelle henkilölle plus koiralle ahtaan asunnon. On kyllä ollut ihanaa nautiskella heidän harvinaisesta seurastaan. Sääli että Lätty on jossain ulkomailla missä lienee. Siitäkin on aikaa kun me kaikki neljä olemme samaan aikaan samassa paikassa ajan kanssa.

Vike lupasi asentaa vihdoin tankoni olkkariin jotta pääsen ihastuttamaan naapuriamme ikkunaverhojen aina unohduttua auki. Onneksi ei asuta jenkkilöissä koska muutoin olisin varmasti saanut jo syytteen/linnaa liiasta alastomuudesta kuten se joku tyyppi jonka ikkunasta sattui näkymään sisälle bussipysäkiltä. Hei kamoon, olen vain turhan iso ahdistaviin vaatteisiini ja liian pihi ostaakseni sopivia.

ps. Mitäs tykkäätte silmieni väriä korostavasta tummasta pussukasta?
Very sexy yes/no?

6 kommenttia:

 1. Heippa! Nou hätä, toi silmien väriä korostava pussukka häviää tuosta vielä aivan varmasti. Et ole ainoa joka sellaiset omistaa. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tuntuu että mulla on aina ollut nuo mutta nyt niitä ei vaan saa enää edes peitettyä. :D Apua.

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Tummat silmänaluset muotiin!
  Äidit tavataan barrikaadeilla, kenen joukoissa seisot? Meidän jotka emme kenties nuku liitämme putkeen, mutta olemme (silti ja yleensä) onnellisia, vai niiden onnettomien jotka autuaaksi nukkuvat?

  Wtf, nukkua voi sitten kun lapsi on isompi (kenties/harras toive)

  Ps.kivoja kuveja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harras toive indeed. Joskus ehkä totutuu? Mutta eikös panda silmät ole olleet muotia jo jonki aikaa? Smokey eyes.. Mutta myös alaluomelle levitettynä. Mommy smokey look.

   Itekkin oot kiva. <3

   Poista
 4. http://itsonlyname.blogspot.fi/2012/10/haaste-tunnustus-mikalie.html Hei! blogissani on haasteen tapainen juttu sinulle! :)

  VastaaPoista

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love