lauantai 20. lokakuuta 2012

Parti parti laser parti.


Werstas oli ihan jännä paikka ja voin suositella vaunuillakin liikkuville. Meitä oli kuitenkin 4 emäntää ja vauvat eikä ongelmia tullut. Eilinen lenkkeily kuopattiin siinä hetkessä kun näin kaverini kauniit vaatteet (tosin äsken kävin Sailan kanssa reippailemassa). Käppästiin meille syömään kaverin suklaat ja vahdattiin Tukiaisen siskosten Tallinnan mehuretkeä. Kettu taas nautiskeli isukin laserpyssystä. Ai miksi aikuisella ihmisillä on sellaisia? Eihän tuohon tarvitse edes mitään järkevämpää selitystä kuin että NEHÄN ON SIISTEJÄ! Oli siis pieni valoshow illalla käynnissä.

Tunnustus. Voi kuulostaa monesta karmealle mutta mietin ihan tosissani tytölle nimeä Laser Säde ennen kun pääsimme yhteisymmärrykseen Ketun oikeasta nimestä. Sarjassamme Buffy Laser-Säde. Mixei?

Tänään odotan tulevaksi sukulaisia pohjoisesta ja itse suuntaan kaverin tupareihin. Hempe aikoi pärjätä oman tyttönsä ja kelmi-Ketukan kanssa.. Ihmeen soppaan meinaa itsensä upottaa. Onneksi Sallu on myös matkassa, hän ei vaan välttämättä vielä tiedä joutuvansa lastenvahdiksi. :D Että TERVETULOA TAMPEREELLE RAKKAAT SISKOSEIN. <3


2 kommenttia:

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love