keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Oijoi
Morjestaa!

Meikä on taas vaihteeksi kipeänä. Tiedä sitten vilustuinko pyöräillessäni vesisateesta huolimatta Pispalassa sijaitsevaan Rajaportin saunaan vai iskikö joku Hulluilla päivillä (joo kyllä minä kävin siellä vaunujen kanssa tukkimassa tiet vaikka aina vannon etten todellakaan mene). Toivon vaan ettei Kettuun iske. Mitä ihmettä tehdään sairaan vauvan kanssa? Tai mistä minä edes tajuaisin hänen olevan kipeä? En osaa yhtään käsittää kuinka yksin lastaan hoitava onnistuu pärjäämään itse sairaana. Meikä oli niin hajalla maanantaina kun voi ihminen olla. Vikeltä ei silti paljon apuja herunut (hän oli jumiutunut tietokoneelle tosin hyvästä syystä). Ihmettelen edelleen kuinka oma yksinhuoltaja äitini on kestänyt. Eipä tässä voi muuta sanoa kun että arvostan oman äitini kestävyyttä.

Rakas poikaystäväni on pidellyt tietokonettani panttivankinaan tehden tällä hommia lähes kokonaisen viikon. Eilen illalla koneeni vapautui vihdoin Villen kahleista (JEE) mutta hehkutin tätä voittoa katsomalla kaikkia hyvin tärkeitä ohjelmia kuten Kimmo, Teiniäidit, Roba, Salkkarit, BigBrother ja Hubotit..

Ennen kuin kipeydyin ollaan hommailtu kaikenlaista mukavaa kamujeni kanssa hengaillen. Sarden  kanssa käytiin perjantaina tsekkaamassa Rupriikin tarjontaa sekä TR1:ssa sijaitseva Michael Jackson näyttely. Perjantaisin varmaan kaikki Tampereen museot ovat ilmaisia ja ymmärtääkseni ne on kaikki suunniteltu niin että niissä mahtuu kulkemaan pyörätuolin/vaunujen kanssa.

Nyt lämmintä hunajaminttu juomaa kiduksiin ja Villen herätys.

7 kommenttia:

 1. Trust me, kyllä vauvasta huomaa onko se kipeä. :D Todennäköisesti vastassa on kärttyisä ja itkuinen vauva. ;)
  Täälläkin jännätään tuleeko uketsu kipeäksi, oli meinaan mummolla hoidossa ja mummo pamahti kipeäksi ja minullakin meinaa flunssan poikasta pukata..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mutta kun Kettu on aika ärtyinen tyttö olemassa. :D (paitsi nyt leikkii nätisti yksinään tuossa leikkimatolla, joo ei se sitten ole kyllä kipeenä). Haha. TOivotaan että ei siellä pieni Pottu kipeydy. Kamalaahan se on jos sellainen pikku reppana olis kipeänä. :I Meikä paniikissa odottaa että milloin.. Nyt kaikkien vauvoille vain terveyttä (kiitos hyvät haltiattaret pliis).

   Poista
  2. Hei isokettu! Lauantaina on Lempäälän Manttaalitalolla kaninäyttely, tulkaa miniketun kanssa katsomaan ällösöpösiä pupuja (ja minua :P), jos vaan pääsette! :)

   Poista
 2. Kivoja kuvia!

  Tylsää, että olette kipiänä. :( Kaipa se on vain tätä syksyä, mullakin on jo varmaan viikonpäivät ollut kurkussa jonkinmoinen kaktus kiusaamassa. Tulisi sit se flunssa tai antaisi olla tulematta! Koittakaahan parantua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mutta törkeesti muokattu kun olivat niin huonolaatusia. :D

   Niin kipeys on tylsyyttä. Mitään ei voi oikein tehdä eikä jaksaisikaan. Lisäksi kun on tietokonekkin varattuna niin mitäpä sitä sitten tekee? No kattelee sitä kattoa vauva kainalossa joka monottaa kylkeen että tehdään jotain. :,D Ahaaahhah. Aijon parantua huomiseksi koska humenna olis kaikkea kivaa ohjelmaa luvassa. Sulle myös terveyttä ennemmin kuin kaktuksia kurkkuun.

   Poista
 3. Mä jotenkin ehdin varautua siihen, jos lapsi sairastuu. Äkäisen, apaattisen, röhisevän ja räkäisen lapsen kanssa kyllä pärjäää ja sen hoitaa, mutta mä en ollut tippaakaan henkisesti valmistautunut siihen, että jos MÄ olen sairaana ja Junnu ei. Sehän on ihan helvetillistä, kun ei jaksaisi edes pikkusormea nostaa ja toinen vaatii huomiota. Vaikka näin ei varmaan saisi edes sanoa, on se helpompaa niin päin että Junnu sairastaa ja minä hoivaan ja höösään.

  VastaaPoista
 4. Mä en yhtään kestä katsoa jos poikanen vähääkään vaikuttaa kipeältä tms, ennemmin olen itse kuolemankielissä kuin tahdon lapselle flunssan. Niin ja yksin jaksaa, kun on pakko jaksaa:) Tuli koettua kuumeet ja flunssat omalla kohdalla meinaan. Suurin ongelma oli se, että kauppaan olisi pitänyt lähteä muttei ollut voimia siihen. Söin sitten puuroa vaan yhden päivän, ei ollut kaapissa muuta. Ja kun tuo lapsi ei vielä liiku mihinkään niin kipeänäkin pystyin viihdyttämään aika iisisti, makasin vieressä sängyllä heiluttelemassa jotain lelua ja välillä kävi vaan vaipan vaihtamassa. Entäs sitten, kun tuo lähtee liikkeelle?? Sitten en voi enää kipeänä maata sängyssä, sitten tulee pieni pulma. Ehkä.

  VastaaPoista

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love