perjantai 19. lokakuuta 2012

Breikkaaja


Täällä aletaan voimaan jo paremmin kaiken yskimisen ja rään alta. Jeh. Eli tietysti täksi päiväksi on suunniteltuna paljon ohjelmaa. Museokierros Tampereen toiseksi suurimpaan museoon Werstaalle äiti ja vauva kamujen kanssa sekä tietty kahvilaan nautiskelemaan herkuista. Ehkä käväistään taas Rullassakin? Siellä on ilmaista käydä ja vielä hetken Pikku Kakkosen näyttely meinellään (21.10 loppuu). Kun eräs kamuni pääsee töistä lähdemme lenkkeilemään eli kävelylle.


Kettu on alkanut harrastamaan omatoimista breakdancea. Hän kierähtää ensin mahalleen josta yläruumiillaan nostaa takapuolen ja jalat ilmaan. Välillä näyttää siltä että hän tekee kaiken tuon vain päätä ja yhtä kättä käyttäen. Erikoisen jännän näköistä. Lisäksi hän osaa myös pyöriä hiukan jalat ja peppu maasta irti. Hän tekee sitä juuri tuossa vieressäni leikkimatolla. Ottaisin tänne kuvan mutta koska Ketukka telmii nakusillaan se saa jäädä toiseen kertaan.

Ai kiva.. Se kakkasi tuonne ja pyörii nyt ulosteessaan. Son moro! ->

16 kommenttia:

 1. Ihana kaunis kettu <3 Mulla on täällä yks ilonen villakoira kaverina joka heiluttaa lelua niin että se piiskaa mua pepulle hihi =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piskaa pepulle! Aika kinkyä koiralta. Rapsutuksia sille villikselle.

   Poista
 2. Oioi kaikkea kivaa tekemistä sulla :) Niin kaunis tuo ylimmäinen kuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pistin teikele fb:n viestiä mutta ei välttis kerinnyt tulla perille tarpeeksi ajoissa. Mukaan meinaan koetin innostaa. ;) Jos sinuu kiinnostaa tutustua kuukautta vanhempiin babbyihi niin alat liittyyn meidän toukokuisten seuraan.

   Poista
 3. Ihan tuo teidän kettupeitto. Ja ihana tuo Ketun kukkapanta. Ja ihana Kettu.

  Ja toi viiminen lause :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kettupeitto on varsinkin hyvin rakas koska rakkaan ystäväni tekemä. <3

   :,D

   Poista
 4. Taisin bongata teidät keskustassa siin puoli neljän aikoihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bongasit mahdollisesti juuri meidät koska oltiin liikenteessä. Hohoo. Kasvattelin penistä otsassani koska en omista pipoa ja paleli (eli normisti en oo niin tympeen näkösenä liikenteessä). :,,< Juuri päästiin kotia.

   Poista
 5. Olen tässä kokoajan kyllä seuraillut blogiasi, mutta nyt havahduin miten iso tytsy Ketusta on jo kasvanut :) Ja niin nättikin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin ollaan ihmetelty että kuinka se ei ole ollenkaan vauva enää vaan jo oikea ihmis tyttö (joka ei osaa kunnolla liikkua mutta niin). Nättihän tuo onneksi on vaikka monsteriksi pelkäsin ultrakuvien takia. :D

   Poista
 6. Kaunis neiti söpöläinen, niinkuin äitinsäkin ^^


  T. Namminna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Kiitos.

   Kettu on tosin syönyt kauneuteni ja tuonut tilalle minut. Monsteri ulkonäöllä varustetun. Noh, toivotaan että hän itse saa pitää söpöytensä pidempään kuin minä.

   Poista
 7. ooh mikä söpö pikkukettu! ja kuin iso jo, missä välissä pikkukettukin on ehtinyt kasvaa näin paljon, vastahan minä ehdin lukea tein joka päivityksen ja nyt jossain välissä aika onkin juossut ja teillä on jo noin iso tyttö!

  kakkapyöriminen, harrastuksista parhain!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkään en oikeiny mmärrä missä ihmeen välissä siitä tuli jo iso tyttö. O___O Mutta niin siinä vaan on käynyt. Vauva on evolvannut.

   Hahhaa. Toivottavasti kakka leikit vähenevät mitä isommaksi kasvetaan..

   Poista

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love