perjantai 24. helmikuuta 2012

26+2 Ulkonäön pelastusta

No huh huh niin kuin ystäväni Joonas sanoisi. Koko viikon mahakipuilu on saanut minut nuutuneeksi niin henkisesti kuin fyysisestikkin. Varailin kuitenkin viimeviikolla kampaamoajan vakiopaikastani ZigZagista. Yleensä istuudun Soilin penkille mutta Jarnokin on hoidellut minut pari kertaa. Tällä kertaa oli Jaskan vuoro. Meinasin että otsatukan leikkaus voisi olla ihan sopiva mutta Jaska sai minut helposti hyväksymään ehdotuksensa uuteen lookkiin pienin muutoksin menettämättä pituutta. Minua jännitti hurjasti mennä kampaamoon siksikin että he eivät tienneet raskaudestani. Olen kuitenkin käynyt leikkauttamassa hiukseni samassa paikassa kuusivuotta joten tunnemme toisemme suht hyvin.

Nyt on sitten kestokypärä päässä. Pidän niin lujaa. <3

 
Naapurilla oli eilen taas jotkut teknobileet viime yön. Kiitos reilu naapurini tästä nuutuneen ulkonäköni lisäämisestä tuplatummien silmänalusien merkeissä.

5 kommenttia:

 1. Kauniit on hiukset, malli sopii hyvin sinulle :)

  VastaaPoista
 2. Ooh,mitkä hiukset! Sopii ihan täydellisesti sinulle!

  VastaaPoista
 3. Jee kiitos! <3 Itsekkin tykkään niin lujaa. Lisäksi kun olen tälläinen supersankarien kannattaja niin.. Hyvä olla kypärä omasta takaa.;)

  VastaaPoista
 4. ihana tukka <3 kiitos housuista ! pinkit on ihanat!! just sopivat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes! En meinaan tule enää ikinä mahtumaan niihin niin parempi antaa eteenpäin kuin säilytellä kaapeissa. :D Pistä harmaat vaikka kirppikselle jos et keksi ketään kelle ne vois sopia. :)

   Poista

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love