keskiviikko 22. helmikuuta 2012

viikko 26

Hirvittävä pingotus valtasi vatsanseutuni eilen. Melkein pelkkäsin että repeydyn. Söin hiukan liikaa jonka vuoksi en saanut olla missään asennossa rauhassa. Vauva tosin oli oikein liikkuvalla päällä ja töni minua vähän väliä. Tosin mistäpä sitä tietää vaikka pierukaasut olisivat olleet syypää siihen hirmuiseen kuplintaan joka kävi vatsassani? Minusta alkaa tuntua että kaali ei sovi minulle. Ei ainakaan jos aiheuttaa tälläisiä olotiloja. Kaiken kukkuraksi olin vedellyt maantaina tekemiäni maitopullia + maitokermavaahtoa joista vatsani ei myöskään ilahtunut. Voi miksi olen allerginen maitotuotteille ja miksi nautin niitä silti vaikka tiedän että oloni menee huonoksi? Jossain vau.fi-lehtisessä taidettiin kyllä sanoa että vaikka olisit allerginen niin ei kannata välttää tuotteiden syömistä. Ei se vauva niille välttis ole allerginen vaikka minä olenkin.

Ai niin ihan mieletöntä. Ystäväni joka on lahjoittanut meille jo laatikollisen kaikkea vauvan vaatteista, leluihin lupasi meille lainaan heidän tyttönsä pinnasängyn! Olen niin mielissäni. Kuinka onnekkaita olemmekaan kun sattuu olemaan ystäväpariskunta jolla parivuotias tyttö. Veikkaan silti että eniten tulen kiittämään ystäväni antamista vinkeistä joita tulen ihan varmasti kyselemään pitkään ja paljon. Ja varmasti myös saamaan niitä. Onneksi on myös siskoni Hempe jolle kehtaa soittaa oikeastaan milloin vain. Oma äiti, tädit, mummo ja Villen äiti joka on myös kasvattanut 4 ihanaa poikaa. Tosin uudemmilla äideillä on ihan tuoreessa muistissa kaikki pikkuasiatkin jonka vuoksi juuri heidän vinkkinsä ovat korvaamattomia. Tämä blogimaailmakin on juuri siksi niin loistava.

Tässä meitsiä, mahaa ja lisää selkäläskejä.

61.9kg

8 kommenttia:

 1. miu mau hot mama.

  nyt viikonloppunako muutatte? vai ylipäätään kuun loppuun mennessä? Meinaan vuan, että mä/me voidaan myös auttaa roudaamisessa kunhan flunssalta kykenee. mulla on tkl'n kuukausikortti ja haahuan puu-Tammelan huudeilla muutenkin joka arkipäivä!

  jade.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei jee se olis ihan loistavaa jos pääsisitte! Se auttais tosi paljon jos voisitte olla vaikkapa siellä uuden kämpän puolella ottamassa tavaraa vastaan jos vaan ette ole enää kipeitä. Ens viikonloppuna eli 3.3 olis muutto. :)

   Poista
 2. Oi ihanaa, en ole ainut siis joka päivittäin ihastelee uusia selkäläskejään :DD Mä kun luulin, että raskaus näkyy vatsassa, mutta mitä vielä, ensin levis takapuoli, sit tuli pieni maha ja nyt menee tasaisesti mahan lisäks mm. selkäläskeihin. Oujea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah! Mulla kävi just kanssa ihan noin. Ensin pylly, vähän mahaa ja SELKÄ!! Ja se vaan leveää.. Onneksi on nuo lisäpalikat rintsikoihin nyt. Voin suositella jos et ole vielä itse hommannut. :)

   Mulla ei mene paidat päälle ei tissien vaan selän takia! :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Se on niin <3

   .. Itkin melkein koko elokuvan ajan leffateatterissa. Liikutun kunnon scifistä.

   Poista
 4. Aivan uskomattoman ihana massu minun ihanaisella siskollani <3

  VastaaPoista
 5. moro ootpa pallero hihihih

  onko mun laturi siellä? ajattelin että tavoittaisin teidät pareemmin tästä blogista kuin fb

  TERVEISIN: LAURA!

  VastaaPoista

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love