lauantai 12. marraskuuta 2011

11+3 Viikonlopun saldoa.

VV:lla oli eilen hurjan jännää. Siellä oli paljon tuttuja joita ei ole tullut nähtyä aikoihin ja tietty sellaisia joita tule enähtyä mutta kivaa nähdä aina uudestaan. Nyrkkitappelu veti settinsä mielestäni energisellä otteella ja muutenkin lavalla bändi toimi. Olen siis kuullut vaan muutaman kappaleen aijemmin.  Black Mambo(mamba?) olikin illan kolmesta bändistä se kevyin ja meni mukavasti taustalla. Illan viimeinen setti tuli Problems?:lta ja huh että olikin siiiiistiiii.

Mitäs muutakaan voisi seurata armottomasta panostamisesta ja pitkään valvomisesta kuin väsymystä? Eiliselle keikalle pelmahtivat poikakaverin bändikavereita Helsingistä ja päätin kutsua ukot meille aamuaiselle täksi päiväksi. Jotenkin oman miehen krapulatasosta johtuen en uskonut että toisetkaan selviäisivät humalatilassa sovitulle ajankohdalle luoksemme. Toisin kuitenkin kävi ja miehet olivat ovella tasan silloin kun oltiin sovittu. Ja minä en ollut tietysti valmis.. Onneksi kävin kaupasta kaikkea tarpeellista jo aijemmin sekä suihkutin itseni puhtaaksi mutta muilta osin. Huh. Nolotti. Onneksi pojilla ei ollut kiire mihinkään vaan odottivat kiltisti eteisessä että raivasin keittiöstä tilaa. :D

Syötyämme ja jauhettuamme älyttömistä asioista päätin että nyt mennään herättämään tuo meikän uketsu. Heräsihän se. Pääsin kyllä niin pätemään poikkikselle hänen ravatessaan vessassa oksentamassa pahaa oloaan ulos että "Nyt tiedät miltä musta tunuu!" Oli kyllä kivaa poikien kanssa. Laulettiin esim. Nirvanaa Mikon säestäessä kitaralla. Oma poikakaverini ei ala enää leikilläänkään soittelemaan kanssani niin että laualaisin. Taidan olla oikeasti niin surkea ääninen emäntä. Voi naapuri ressuja silloin kuin SingStar oli vielä hitti. Kesällä ostin vanhasta tottumuksesta alekorista kaksi uutta levyäkin kyseiseen sarjaan; Take Thatin ja olisko ollut sitten Queen.

Minuu niin harmittaa koska eilen ajattelin laittavani tähän postaukseen kuvia! Monikossa kyllä. Mutta nyt muistikortinlukija on kadonnut.

ps. Söin eilen illalla sitä sipsiä ennen keikkaa ja tänään aamupalaksi vedin kanssa aika paljon. Morkkistuttaa vähän mutta olipahan hyvää!

pps. Eksä on nyt synnärillä odottamassa omaa pientään maailmaan. Tiedä vaikka olisi tässä tämän päivän/illan aikana syntynytkin. Kaikkea hyvää heidän perheelleen toivon. Ensin tietty ahdisti ja suututti kun itsellä tuli keskenmeno samoihin aikoihin kun kuulin että hänen tyttöystävänsä odottaa vauvaa mutta asiaa pidemmin ajateltuna olen vaan hyvin onnellinen. Vaikka hän ei ollut se oikea poikakaveri minulle niin silti hyvä mies ja ansainnut onnensa. :)

Sitten taas eräältä kaverilta kuulin että hän oli tutustunut eilen baarissa minun toiseen eksääni. Ei siis tähän synnärillä olevaan. Ja hän huoritteli siellä baarissa omaa kihlattuaan kaverilleni. Miksi pitää omaakihalttuaan huoritella? Tai yleensäkkin jauhaa uusille ihmisille paskaa omasta rakkaasta ihmisestään? Ei kyllä antanut hyvää kuvaa itsestään ollenkaan. Harmittaa. Koska se tyttö on oikeasti ihan kiva.

Johan tuli jauhettua. Onneksi on kavereille pedit pedattu valmiiksi, koiran kanssa ulkoiltiin juuri ja söinkin jo. Sehän meinaa tasan sitä että saan kääriytyä peiton alle ja ehkä vähän vikistä poikkikselle että tulisi lämmittämään edes hetkeksi.

2 kommenttia:

  1. http://mirjamirva.blogspot.com/

    sulla näyttää olevan tääl tämmöne raskausblogi, kiva! tossa ois munki blogiin linkkiä! :)

    VastaaPoista
  2. Katos moikkis Mirja ja Mirva! Pitääkin tulla tsekkaan blogi paremmalla ajalla. ;) Empä ollut huomannut tätä kommenttia kuin vasta tänään!

    VastaaPoista

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love