maanantai 28. marraskuuta 2011

Aamupahoinvointi?

Miksi ihmeessä sitä sanotaan aamupahoinvoinniksi jos se on koko päivän jatkuva tila? Siis sehän on täyttä huijausta ja vie monet ihmiset harhaan! Varsinkin miehet jotka eivät ymmärrä. Oma mies onnekseni on alkanut hoksana tilanteeni "vakavuuden" eikä ihmettele kuin sitä että miten sitä tavaraa voi tulla niin paljon ja voimalla. Alkaa pahasti näyttämään siltä että kuulun siihen porukkaan jolla tämä huonovointisuus vaan jatkuu ja jatkuu maagisen 3kk odottelun jälkeenkin. Hyvin syvältä tämä on. Ehdin jo alkaa huokaista onnesta että "Jeee, voin alkaa ehkä jopa liikkumaan." mutta olin niin pahasti väärässä.

Eilen keljutti koko päivän. Iltasella komensin miehen pois wc:sta ja työnsin pääni pönttöön. Mies ei ollut ehtinyt edes lähteä wc:sta pois vaan pesi käsiäänsiinä vieressäni lavuaarilla. Siinä hän ihmetteli oksenteluni rajuutta ja tunnusti että oli luullut sitä aikaisemmin vähäisemmäksi. Oikeastaan tuntui hyvälle että mies huomasi kuinka paha olo minulla jotta hän tajusi että tämä oikeasti ei ole mukavaa hommaa. Mutta kestän sen tietysti kyyneliä samalal nieleskellen. Pyytelin anteeksi pahan hajuista oksenteluani ja mies ei onnekseni ollut moksiskaan asiasta. Silitteli selkääni siinä samalla ja ihmetteli mistä tuo voi oikein johtua.

Aamulla kun istahdin pöntölle oikein päin alkoi tavaraa taas tulla suuhuni. Ja siitä ovelasti lavuaariin. Mieskin heräsi vaikka kello ei ollut kuin vasta puoli seitsemän..

Kivaa päivää kaikille! Itse koetan syödä jotain ja pärjätä tämän työpäivän työkykyisenä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love