perjantai 18. marraskuuta 2011

Tahmeita muffinsseja porukalle.

Pahaolo on ihan oikeasti helpottanut paljon. Sitä on edelleen mutta kokoaikaisena vaan pientä kuvotusta joka ei välttämättä edes pyri ylös asti. Viimeksi puklauttelin sisältöäni ulos maanantaina bussipysäkillä töistä päästessäni.  Närästys taas on ympärivuorokautista ja väsymys on ja pysyy.

Eilen leipasin sitten työkavereilleni synttäreideni johdosta kolme pellillistä tahmeita suklaa muffinsseja. Ohjeen sain parisen vuotta sitten ystävältäni ja se löytyy Dagensmuffins sivustolta. Ihan loistavia ohjeita tuolla! Olen tehnyt noita useamman kerran ja nyt vasta koostumus oli oikeanlainen eli oikeasti tahmea. Lisäksi upotin pohjalle suklaapalan. Tein samalla ohjeella myös gluteenittomia muffineita siskolleni. Niistä tuli kovia. Taikina maistui prikulleen samalta kuin vehnäjauhoistakin tehty. Ainut ero kovuuden lisäksi muffineissa on se että gluteenittomat ovat vaaleampia.

Sitten hassu asia täältä töistä. Työpisteelleni oli ilmestynyt kumman mallinen paketti jonka päällä oli vaan osoitus juuri työpisteelleni. Huomasin paketin karkkipussiksi ihmeteltyäni sitä hetken hetken että miksi meille ja kiikutin paketin työpisteemme pomolle. Hänkin oli yhtä ihmeissään tästä lahjuksesta kuten minä ja päätti jakaa sen koko toimistomme kesken. Hetken kuluttua esimiehemme sattui paikalle ja kerroimme hänelle kummallisesta karkkilähetyksestä. Hän nauroi ja kertoi tienneensä siitä jo eilen. Se oli kuulema kiitos pisteellemme siitä että olimme kerrankin osanneet tehdä erään asian oikein joka oli mennyt jo kuukauden väärin. LOL. Aika piikki pisteellemme. Nolottaa. :D En tosiaan syönyt sitten sitä karkkia.

Vieläkään en ole saanut soitettua ystävälleni jonka luulen olevan pulassa. Nyt kun on vielä perjantai en kehtaa soittaa tänään ja aloittaa kysely tulvaani etten vahingossakaan yllytä häntä.

EDIT: Niin ja se 3kk ylittyikin vasta keskiviikkona eikä tiistaina. Go me. Piti käydä tarkistamassa vau.fi asia kun alkoi mietityttämään tuon alapalkin vauva kuvan kanssa että miksi se näyttää 12+2.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love