keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Oho 10 viikkoa jo!

No johan on. Taisimpa tänään narrata ystävääni Saraa hänen kysyessä että onko jo 10-viikkoa niin tietty sanoin että "Eiii kun yheksän ja jotakin mitä lie päiviä päälle.." Mutta minähän olinkin aivan väärässä. Tänään on siis se päivä kun alkio ei olekkaan enää alkio vaan sikiö. Lisäksi kaikki sisäelimet ovat muodostuneet. How cool is that? Paha olo jatkuu entisestään joten pitäisi sulkea kokonaan tuulimunaraskauden mahdollisuus pois. Oikeasti mikä älytön nimikin tuolla, tuulimunaraskaus. Meinaako se sitä että mies oli tuuli munan alla vai munasolussa tuuli vai mitä häh? Tyhmä nimi kuitenkin.Ja vihaan sitä koko asiaa. Varmasti monen naisen ja miehen suuri pelko. Vielä pari viikkoa niin keskenmenon riski pienee. Nopeastihan tämä aika tuntuu sittenkin kuluvan kun tekemistä riittää.

Sain tänään ruoaksi kananuudelikeittoa höystettynä tuoreella chilillä. Chilit ostin Tampereella kesällä järjestetystä Chili-festival tapahtumasta jostain kojusta. Tuli ostettua vaikka kuinka myös Poppamiehen kastikkeita ja ehdottomaksi suosikiksi miehelle muodostui Chipotletahna. Sillä sai myös muuten niin normaalilta maistuvan jauhelihan maistumaan savuisen tuliselle ja oiiih että kun sen jauhelihan levitti pizzapohjan päälle.. Pelkkä ajatus saa pienoisen kuolanoron valumaan suupieltäni.

Olisin halnnut mennä huomenna tietylle tankotanssi-tunnille mutta kaikki paikat olivatkin jo varattu. En yhtään ihmettele koska kyseinen tunti on oma lempparini. Josko sitä jaksaisi lauanaina herätä ja mennä tunnille pyörimään. Olen niin laiska liikkumaan ja kyseinen harrastus treenaa kroppaani huomaamattani. Siksi se tuntuu juurikin minulle sille oikealle liikuntamuodolle. Heti kun liikkeissä arvitsee alkaa käyttää kunnolla esim. vatsalihaksia en onnistu koska en omista sellaisia. Tai joo mutta mitättömän pienet ja kaiken nahan ja rasvan alla piilossa. Poikakaveri muistaa aina naljailla tästä asiasta ja puristelee mahaani. Odottaisi vain minkälainen kivimaha on tulossa kun vauva alkaa kasvaa ja kohtu levetä. Hoho. Vähän pelottaa itseänikin. Kaiken lisäksi tuon ukon vaatteita ei voi lainailla koska se sattuu olemaan minua hoikempi! Eikö ole julmaa? On. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love