keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Viikko 14. Tasan. Lääkäri sanoi näin.

Eli ihan turha miettiä ja sekoituttaa omaa päätäni sillä uudellä lasketulla. Ei sitä oikeastaan edes kuulema laskettu koska se ei siirtynyt viikolla suuntaan taikka toiseen. Kaksi päivää on mitätön heitto. Selkis nyt kun lääkäri (joka muuten näytti paljon Tommy Tabermanilta!) tämän kertoi. Tai saattoi se olla neuvolan sairaanhoitajammekin. Äh. Menen aina ihan sekaisin siellä paikassa. No lääkäreissä ja terveyskeskuksissa yleensäkkin. Niissä tulee niin paljon tietoa ja oma pääni ei jaksa muistaa kaikkea. Edes oleellisimpia asioita. Onneksi sain pakotettua poikaystäväni mukaani jälleen. Se on heppoa kun toinen on ihan unentokkurassa ja sanotaan vaan että 15 min aikaa lähteä. Ja johan liikkuu. ;) Se on kyllä ihana ukkeli ja rakastan sitä hurjan paljon. <3


kuva: iltalehti.fiMUISTILISTA

MUISTA KYSYÄ NEUVOLASSA KÄYDESSÄSI HAMMASHUOLLOSTA
Varataanko aika/ajat itse vai hoituuko asia neuvolan kautta?
Itseasiassa olin kirjoittanut nytkin pitkän listan kysymyksiä alkaen seksin harrastamisesta.
Kaivoin yliviivaus tusseilla sateenkaaren väriseksi värjätyn muistilappuni laukustani ja aloitin ujosti. "Seksi, voiko harrastaa normaalisti?" Lääkäri pälyili seinille ja vaikutti siltä että tuo nyt oli mahdottoman typerä kysymys (selvästi kysytty usein) ja vastasi vaan "Voi." Isosiskoni väitti kiven kovaan että sperma laukaisee kohdussa synnytyksen omaisia supisteluja jonka vuoksi keskenmenonriski suurentuu. Venäjällä ainakin vielä 24 vuotta sitten odottavia äitejä kehotetiin pidättäytymään seksistä. Sitä sai harrastaa vaan tietyin väliajoin. Äitini ystävä odotti siellä omaa tytärtään ja näin hän kertoi. Hurjaa! Että kaitpa niissä siskonkin jutuissa jotain perää oli.

Mielummin tyhmä hetken kun aina.

Mietin tässä myös sellaista asiaa että olenko itse vaan rennompi vai käyttäytyykö tuo mies jotenkin mukavammin minua kohtaan? Oli kummin vaan, toivon että tätä jatkuisi. En haluaisi että "raskaushormonit" nousevat pintaan ja minusta tulee kammoittava yksinvaltija demoni ruhtinatar joka vaan tiuskii ja komentelee kokoajan. Ehkä omat hormonini ovat tehneet minusat nyt leppoisamman? Ainakin mies väitti että käyttäydyn itse rennommin asioihin. Kuten esimerkiksi hänen tummaakin tummempaan huumoriinsa. Toisaalta kirjoittelin aijemmin tänne blogiinkin asioita mitä en varmaan ikinä aijemmin olisi suutuspäissänikään sanonut hänelle, tai varsinkaan kellekkään muulle! Että ehkäpä hormonini toimivat silloin ylikierroksilla.. Tai sitten olin vaan todella loukattu. Nyt onneksi hyvä mieli. Vaikkakin kävin siellä lääkärin tarkastuksessa aamulla ja aina tuntuu oudolle kun joku vieras ihminen koskettelee paikkoihin minne luulisi olevan pääsy vaan poikkiksella. TErmos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love