keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Toiveita

Jos joku sukulainen haluaa välttämättä muistaa esim. jouluna niin toivoisin (ukon kanssa vaikkei se tiedäkkään) jotain näistä.

- Anno, Fair Trade, Marjat 2 osainen pussilakanasetti (Kodin1 14.95e)
- Anno, Rosco pussilakanapakkaus, 2 osainen, 150x210 cm ja 50x60 cm punainen tai sininen (Kodin1 16.95e)
- Valkoinen helmalakana 120 cm sänkyyn (ei luonnonvalkoinen vaan valkoinen)
- Vauvan vaatteita (ei mielellään vaaleansinistä mitään)


brio.fi


Vauva jutuista ollaan kiitollisia mutta toivotaan että leluja ei vielä alkaisi kertyä paljon. Jos jotain lelua nyt välttis vauvalle haluaa laittaa niin jotain kestävää kuten Brion palikoita tai muita Brion leluja. Pehmoleluja en usko hänen tarvitsevan kymmeniä. Pari kettu pehmoa ja ehkäpä Bulbasaur. Oma lempi pehmoleluni koko lapsuuteni ja ylikin oli mummoni itse tekemä Tessu-niminen koira. Se on minulla edelleen tallessa kuin myös Tessun koiravaimo Pörri.Rosco pussilakanapakkaus

MarjatRaili Myntin Pehmeitä leluja-kirjassa on uskomattomia ohjeita pehmoeläimiin. Siellä on myös ohje täydellisen halittavaan kettuun. Jos joku innostuu ompelemaan niin säästää minulta opettelun vaivan. Äiti maybe? Kirjastosta luulisi löytyvän kyseinen kirja jossa kaavat.

kuva: http://pipetipoo.blogspot.com
(kettu on PipetiPoon tekemä ja kuva hänen ottamansa)

Ja mihinkö on unohtunut jo pidempään haaveilemani tanko? Ei mihinkään. Aijon hankkia sen heti kun muutamme nykyisestä asunnostamme. Sitä kun ei voi tietää että onko katto millä korkeudella niin haluan vähän varautua. Kiitos siis synttärilahjasta äidille, mummolle ja tädille. Ostan sen teiltä saamillani rahoillani. Miettikääpä LIIKUNNALLINEN HARRASTUS! :D Kukaan ei olisi voinut uskoa.

2 kommenttia:

  1. Sorry dear, sille on tulossa perinteinen kastelahja meikäläiseltä joka on joko minni tai mikki :D

    Ps. Eikö 140cm helmalakana kelvannutkaan? ;)

    VastaaPoista
  2. Salla, todellakin helmalakana on kelvannut! Tarvii toisen vaan siksi että tuotakin olis joskus kiva pestä. Niin kuin varmasti muistat sänky on sivusta revennyt eli törkeän näköinen ilman sitä lakanaa. Helmalakana jonka meille ostit on PARAS! <3

    Sun perinteiset kastelahjat tiedetään. :D Sitten kun tienaat sen 5000e/kk niin se on ok. Muuten se ei oo ok.

    VastaaPoista

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love