tiistai 8. marraskuuta 2011

Ihastuttavan märkä aamu.. 10+6

Heräsin tänään vasta kympin maissa aamulla normaalin kuuden sijaan. Olo oli ensin ihan ok ja päätin jopa syödä aamupalaksi leipää! Sitä hienoutta en olekkaan tehnyt sitten ensimmäisen neuvolakäyntini. Päätin silti syödä ensin puuronkin mutta vähemmän kuin normaalisti. Tein sellaiset gourmet leivät joissa oli tonnikalaa (Neuvolassa ei tykätty tästä mutta ei kertonut miksi, poikkis veikkasi sitä että koska säilyke) ananasta, kaalia, juustoa ja tulista kastiketta. Jalkoja alkoi tärisyttää leipiä väsäillessä. Päätin mennä nauttimaan aamiaiseni sänkyyn ja katsoa samalla viimeviikon Salkkareita. Ehdin haukata leivästä pari palaa ja puuroa vetäistä yli puoli kulhollista kun olo alkoi tuntua erityisen huonolle. Vaihdoin asentoni sängyssä niin että istuin seinää vasten. Sitten se oksentaminen alkoi! Ehdin hypätä sängystä pois kun tuli toinen aalto joka ei enää mahtunut suuhuni. Greeeeit. Juoksin vessaan kädet suuni ympärillä enkä meinannut saada wc:n ovea auki. Onnekseni ovi ei ollut kunnolla kiinni vaan sain sen varpaillani vedettyä auki. Mies huuteli keittiöstä etät onko kaikki hyvin kunnes kuuli mitä teen. Hän tui siihen pimeän wc:n ovelle kauhistelemaan että mistäs tämä nyt johtuu ja oma karmeaa. Oksensin siinä jonkin aikaa kunnes vatsani rauhoittui. Oksennus oli levinnyt koko kasvoilleni, en saanut henkeä nenälläni koska sekin oli ihan täynnä tavaraa.. Huusin poikaystävälleni ettei missää nimessä liikkuisi keittiöstä pois. Hän vähän ihmetteli että miksi. No tietty siksi että hitto olin yrjönnyt koko kämpän! Päästessäni vessasta ulos ja nähdessäni tekemäni tuhot saatoin onnitella itseäni. Olin jotenkin kummallisesti onnistunut kiertämään kaikki mattomme. Ainoastaan koiran tyynyn päälle olin tähdännyt kaiken lattia tilan lisäksi. Ja sitä oli paljon. Mutta mitä tästä opin, herään aamulla syömään ja nukun sitten vaikka lisää jos väsyttää. En siirrä aamupalaa myöhemmäksi.


Poikkis kannusti että onneksi elämme internet aikaa. Muuten olisin missannut Salkkarit. :,D On tuo ihana mies vaikka välillä vähän ääliö. <3

Huuuh. Kohta töihin. Eilen siellä olikin perus maanantai eli mikään ei toiminut ja kukaan ei tiennyt mistään mitään. Soittelin mikrotukeen ja hoidin muiden ihmisten asioita. Ei kait siinä. Ainakin tuli hoidetuksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love