lauantai 26. marraskuuta 2011

Perjantain kuulumiset ja rokkarille morsian. 13+5

Aaah ihanaa on lauantai vihdoin. Eilenkin sain iloiseksi yllätykseksi aamuvuoron töistä joten pääsin lähtemään jo aijoissa sieltä pois. Systerin kanssa meillä oli tarkoitus hakea Cittarista pyörääni uudet takakumit. Niijn sisä kuin ulkokumit. Mutta yllätykseksemme niitä ei siellä ollut! Helkkari että otti päähän. Jopa sisäkumeista oli tietty juuri se koko loppu jota tarvitsin.. Saipahan siinä pienen kävelylenkin kun joutui kävellä bussipysäkiltä kauppaan ja takaisin. Oli se hei ainakin 1.5km matka! Olen siis maailman laiskin kävelijä. En pidä siitä yhtään. Lisäksi "yläperseeni" on niin kipeä ja se kipeytyy aina lisää kävelystä. Mikä tässä liikunnattomuudessani on kaikisat kamlinta niin se että levenen sivusuuntaan. Nyt painan 57.9kg.Voin onnitella pian itseäni virallisesti ylipainoiseksi. Iki kuuna päivänä en ole painanut näin paljon.


kuva: jokilaakso.com

Loppuilta menikin koska keskustaan päästyämme suuntasimme Tampereen parhaaseen siipiravintolaan eli Kehräsaaressa sijaitsevaan Hookkiin. Päätimme olla repäisemättä ja hankkimatta kamalaa ähkyä joten tyydyimme vaan wingsseihin ilman alku tai lisä härpäkkeitä. Puolet hottina ja puolet salaisen reseptin omaavalla Buffalo-kastikkeella. Pohdimme illalla kotonakin että mitä siinä kastikkeessa olisi. Veikkasimme että ainakin tomaattia (tai jopa ketsuppia), selleriä, sokeria ja rasvaa.  Google ei auttanut muuten kuin kertomalla Hookin fb sivuilta että resepti on salainen. Noh, hyvää se on oli siinä mitä tahansa.

Kotona pikkusisko aloitti poikkikseni kanssa hurjan konsolipelaamisen ja minä valloitin sängyn ja katsomosta yhden älyttömimmistä sarjoista ikinä, Rokkarille morsian. Kohtapuoliin ystäväni Sara tuli kylään ja jatkoimme hänen kanssaan tätä karmistuttavan sarjan katsomista. Mikä näissä tositv:ssa meitä oikein kiehtoo? Ainakin tuossa sarjassa se mies on karmistus. Ikinä kuulluutkaan tyyliin sen bändistä? Jätkä meikkaa enemmän kuin minä. Mutta kyseisessä sarjassa minuun vetoavat ne naiset. Tollot naiset jotka himoitsevat jotian random miestä joka ei ole edes kovinkaan komea. Ainakaan omaan makuuni ei mene. Onkohan se rikas? Se selitäisi paljon. Ainakin kuulema tuo kakkos kauden voittaja on niin hullu bändäri että on pannot unelmien miehen bändikavereita. Se selviää vasta myöhemmissä jaksoissa mutta sisko osasi kertoa. Ja mikä tässä sarjassa on se älyttömin asia. No se että noita kausia on tehty joku viisi!! Siis viisi kautta jossa etsimään kaikissa sille samalla miehelle naista jonka kanssa jakaa loppuelämä. Kuinka tyhmiä me naiset olemme että menemme mukaan tuollaiseen? Ai niin. Olen BB fani.


Morjes.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love