keskiviikko 9. marraskuuta 2011

vk 11! _o/

Jeee. Viikko 11 lähti käyntiin nyt. Vielä viikko niin keskenmenon riski pienenee. Huh huh huh. Ensi viikon keskiviikkona aijon kyllä niin hemmotella itseäni ja miestäni. En osaa tehdä mitään hyvää ruokaa mutta jospa pyöräyttäisin vaikka korvapuusteja? Entinen kämppikseni opetti minulle kuinka niistä saa sievän näköisiä. Ennen ne olivat vain muodottomia klönttejä. Normi pullani ovat olleet aina kovia, kuin murha aseita. Kauppiksessa opiskellessani opettelin leipomista ja tarjoilin uskaliaimmille kavereilleni luomuksiani. Eihän niitä voinut syödä. Jos pullan heitti esimerkiksi seinään niin seinään tuli lommo.

Vietin viimeyön äidillä. Olipa kiva katsoa tv:ta illalla kun meillä ei kotona ole sellaista hienoutta. Tai siis tv on muttei digiboxia. Äitikin oli mielissään. Poikaystävä joutui nukkumaan ilamn lämpöpatteriaan, eli minua. Hyvin se näytti pärjäävän kun tulimme äsken koiran kanssa kotiin. Tuossa se vieressä kellii onnellisen unisena.


Tuli äidin kanssa puheeksi myös joulun viettäminen tänä vuonna. Näyttää aika pahasti siltä että minä vietän joulun kahdestaan koirani kanssa. Äiti on töissä parinkymmenen kilometrin päässä eivätkä bussit kulje joten äiti jää koko jouluksi töihin sieltä tulematta kotiin. Itselläni on lomaa on kokonaista 3 päivää töistä ja jotenkin veikkaan että junat pohjoiseen ovat täynnä. Vaikka eivät olisikaan niin sukulaisillani on siellä muita omia sukulaisiaan (ei siis sukua minulle) joiden kanssa aikovat viettää aikaansa. Eli pohjoisessa olisi oikeastaan vaan mummoni kenen kanssa voisin viettää joulua. Poikkis lähtee ulkomaan reissuun poikien kanssa ja tulee vasta tammikuussa takaisin. Saa nähdä mitä tästä kehkeytyy..

Nyt tsekkaan eilisen BB:n netistä ja haen vähän lisää syömistä. Tänään aloitin taas aamuni puurolla vaikka äiti yritti kaikkensa tarjoilla kaikkea muuta esim. banaania. Raivostuttavaa että hän ei voi uskoa että se paha olo iskee jos en syö sitä puuroa ekana vaikka kuinka siitä kerroin.

EDIT: WHaaat! En ymmärrä. :D Omasta mielestäni kirjoitin tämän postauksen eilen aamulla eli keskiviikkona. Bloggeri tosin väittää että tämä olisi kirjoitettu jo tiistaina. Huijausta! - 10.11-11 LOV>E-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love