maanantai 5. maaliskuuta 2012

27+5 Muuttostressiä ym.

Anteeksi poissaolevaisuuteni kaikille kaipaaville. Netin uupuminen kotoa ja muutto ovat syynä tähän. Huomenna luultavasti saadaan kotiin intternetti jee. Lisäksi minua vaivaa kammoittava stressi, väsymys ja kurkkukipu. Lämpöä ei ole joten veikkaan että flunssainen olotilani johtuu tasan stressaamisesta.

Sain vuokrattua meille muuttoautoksi pakettiauton vasta perjantaina josta olin stressannut. Mutta saimme sen yhden päivän varoituksella! Omaa tuuriani mukaillen siitä autosta napsahti kahva irti. Siis se muoviosa vaan jäi käteen kiinni kun ovea oltiin sulkemassa. Tietysti soitin pakettiauton omistajalle tapahtuneesta, hän ei vaikuttanut yllättyneelle. Hän laittoi minulle vasta mailia ja lupasi että maksettavaa rikkoontuneesta kahvasta ei tule. Se oli ilmeisesti repsottanut jo aijemmin. Huh. Mutta aivan mieletöntä kuinka helposti saimme auton vuokrattua, haettua ja palautettua. Tästä kiittäminen omaa äippääni. Vaikka aina skitsoilen äidilleni niin hän on silti erityisen rakas ja pelastaa minut aina pulasta. Kuten nytkin pakettiauton ajamiselta.

Itse muuttaminen oli mukavaa omalta osaltani. En kantanut oikeastaan mitään koska raskaana ollessa ei saa tehdä ylimääräisiä ponnistuksia joita tulee juuri kantaessa. Mahani oli koko viikonlopun aivan kivikova supisteluista ja vauvaa varmana otti päähän ahtaus. Meille tuli todella paljon ystäviä ja sukulaisia, kumminkin puolin, muuttoavuksi joista olen niin onnellinen. Kiitos. Ja kiitos myös kaikille heille jotka tarjosivat apuaan. Emme olisi Viken kanssa selviydytty mitenkään kahdestaan. Enhän minä pystynyt enää edes pakkaamaan kunnolla tavaroitani koska kokoajan tuntui ikävää painetta vatsassa ja keho veti sänkyyn makaamaan jo kello 18.

Uusi asunto on ihana. Kaikilla seinillä on yksi ikkuna joten valoa oikein tulvii asuntoon. Keittiöstä pidän erityisesti koska se on tupakeittiö-mallinen josta pystyy helposti seurustelemaan vaikka olohuoneen puolella olevien kamujen kanssa. Teki mieli oikein alkaa tiskaamaan kun siellä oli niin ihanaa ja valoisaa. :D Ja vihaan siis tiskaamista melkein enemmän kuin lattioiden luuttuamista. Tilaa on vähän mutta eiköhän me jotain vielä keksitä. Ystävät, Lätty ja sisustus-suunnittelija tätini auttoivat huonekalujen paikkojen keksimisessä. Esimerkiksi Villen hyvä ystävä Juuso oli ihan mielissään kun sai keksiä Viken työpisteelle paikan. Minutkin yllätti se kuinka miehetkin tosiaan voivat tykätä sisustamisesta. Ville on joskus sanonut että ihan sama vaikka meillä olisi pinkit verhot.

Koira on ollut hyvin ressukkana ja juossut perässäni minne ikinä olen mennytkin. Kummallistahan se on kun tutut tavarat ja tuoksut ovat väärässä paikassa. Launtaina muuttourakan jälkeen koira uskaltautui vihdoin hypätä sänkyyn ja kömpi tyynyjen sekaan lepäämään. Se rassukka. Eilen koiruus käyttäytyi jo melko normaalisti lukuunottamatta kokoaikaista seuraamistaan. Hyviä uusia tuoksuja ja paljon uusia koiria tässä lähettyvillämme joten eiköhän Jepekin rakastu uuteen kotiinsa. :)

Ai niin! Tuo keikka jonne olisin halunnut niin mennä oli kuulema niin hyvä. Arvata saattaa että harmittaa. NO HITTO HARMITTAA HELKKARISTI!!1 Siellä hipserihiki lennellyt ja meikä vaan möllötti kotona sängyssä stressaamassa muutosta. Kiva oli lukea facebookista päivityksiä joissa kehuttiin kyseistä keikkaa maasta taivaaseen enkä minä päässyt. :,,((

Sokerien seuranta on mennyt ok. Välillä vähän korkemapaa ja välillä todella alhaista (ilmeisesti hyvä?). Huomenna pitääkin ilmoittaa tulokset. Veikkaan että joudun seuraamaan vielä seuraavan viikon juuri noiden parin ylimenevän takia. Maybe, maybe not.

2 kommenttia:

 1. Meillä oli myös muuttorumba aivan hiljattain ja minä murisin ja ärisin, kun en saanut kantaa mitään :D Mutta toisaalta, harvinaista herkkua sellainen muuttaminen, missä vain hermoja koetellaan! :)

  Hauskaa kun melkein kaikissa seuraamissani raskausblogeissa on muuttohärdelliä, se tuntuu jo olevan aivan luonnollinen osa koko raskautta useimmille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillähän poikkis piti minua vain laiskana kun en kantanut mitään. :D Se ei ymmärrä että raskaana ollessa ei saa!

   Se on muuten hyvin totta että porukka muuttaa raskauduttuaan. Yleensä varmaan isompaan ja ehkä rauhallisemmalle alueelle. Mitä syitä teillä oli muuttoon? Meidän oli pakko muuttaa koska vanha asunto oli niin huonossa kunnossa. Ja lol, vanhasta kämpästä on tullut jo asuntoilmoitus jossa sanotaan että se olisi osittain remontoitu.. Öööh? 50-luvulla ehkä viimeksi? :,D

   Poista

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love