lauantai 31. maaliskuuta 2012

31+3 Tietokoneen pakollinen tyhjennys

Olen kauhukseni joutunut luopumaan n.100-150 gigasta kuvia ja itse kuvattuja videoita tietokoneeltani. Siinä lisänä kaikki muu matsku mitä ikinä koneellani onkaan ollut. Kaikki vanhat koulujutut, cv:t, omatekemäni videopätkät, kuvanmuokkaukset, kavereilta haalitut animet, netistä kalastamani kuvat lemppari asioistani.. Lista on loputon. Kaikki tärkeimmät asiat piti saada mahtumaan ulkoiselle kovolleni joka on vaivaiset 250gigaa pieni. Oma koneeni syö teran verran tavaraa joten aika pienen osan saan pelastettua. Olen käyttänyt tähän karsimis operaation jo kaksi viikkoa aikaa silloin tällöin. Nyt tein viimeisen silauksen ja rankalla kädellä vaan nakkasin tavaraa roskiin tieltä pois. En aijo todellakaan katsoa mitä kaikkea meni hukkaan. Siirrän tässä samalla osaa kuvista talteen. Muutaman talletin jo blogiin ja aijon julkaista ne jossain vaiheessa kun läskityttää liikaa eikä tee mieli jakaa tämän hetkistä kokoani tänne. :D 

Kone on pitänyt formatoida jo aikaa sitten. Tämä alkoi jökittää ihan kunnolla viimevuonna. Kerran ollut jo huollossa. Ei mennyt takuuseen mutta onneksi kotivakuutus korvasi omavastuuosan jälkeen loput kulut. Silloin kosahti kovalevy. Toivon että nyt syy on jossain matosissa eikä kovossa. En halua käydä tätä rumbaa uudestaan läpi enkä varsinkaan raahata tätä iMäkin möhkälettä huoltoon. Nyt tosiaan kone jäätyy ihan ihme asioiden aikana totaalisesti. Odotus ei auta. Boottaus ei auta. Mikään ei auta! Tämä ei-edes-niin-vanha romu.

Että jos minusta ei kuulu niin murjotan suunnattoman ärtymyksen ja harmistuksen vallassa tv:n ääressä kun en saanutkaan konetta enää toimimaan.

Villellä vielä emotukka ja meitsi Donatello. Siks Donatello koska Donatellokin on aina kaikkia muita Turtleseita tummempi.

Vike lähti Helsinkiin musajuttujen takia ja palaa vasta loppuviikolla. Nyt jos vauva olisi jo täällä niin mehän oltais ihan kahdestaan. Tätähän se tulee olemaan mutta ainakin osaan suhtautua siihen. Pidän Tampereesta liikaa voidakseni muuttaa Helsinkiin. Helsingin seudulla on tosin myös todella hyviä ystäviä ja tiedän että varmasti onnistuisin sopeutumaan paikkaan mutta en minä nyt minkään vauvan kanssa halua sinne mennä. Not party hard feelings. Minunhan pitäisi istua kököttää nätisti kotona ja imettää vauvelia eikä tavata kamujani ympäri ämpäri.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love