tiistai 27. maaliskuuta 2012

30+6 Romahdus

Kuukauden jatkunut flunssan tapainen veti minulta eilen jalat alta.  Aamulla raahasin itseni ja koiran ulos josta löntystin tavallista painavimmin askelin bussipysäkille kohti työpaikkaani. Olo oli mitä ressukoin. Tuntui edelleen että olisi kuumetta mutta ei se vaan nouse. Hikoilin. Ahdistuin vaatteet päällä mutta jos heitin pitkähihaista päältäni pois alkoi heti kova palelu. Keuhkot tuntuivat heikoille enkä ollut ottanut edes astmalääkettä.

Menin töihin puoli kasiin ja jo kasilta mietin että ei helkkari haluan pois nyt heti. Päätin sinnitellä siihen saakka että saisin urakoitua hommani pois alta. Karkasin töistä jo yhdeltä koettaen soittaa samalla lääkäriaikaa. En saanut ketään kiinni vaan ainaisen "Olette jonossa ja jonottaminen maksaa plaaplaa jonotus aikaa yli kymmenen minuuttia." Päätin olla rohkea ja etsiä uuden asuinpaikkani terveyskeskuksen. Löysin sen ja sain ajan. Siellä minua pistettiin taas mutta meni rutiinilla. Pistelenhän itseäni joka päivä neljästi muutenkin. Sairaanhoitaja ohjasi minut vielä labraan jossa kävin viettämässä aikaani. Labranhoitaja ihmetteli koneella olevaa tietoa että minusta olisi pitänyt ottaa raskaustestiä mitä lie. Mietti että olenko raskaana vai mitä? Jep. Seitsämännellä kuulla tässä.. Mymmelimäisen vaatteet tekevät ihmeitä ja kadottavat suuren heiluvan kumpuni.

Nukahdin jo seitsemän maissa yöunille. Unohdin ulkoiluttaa samalla koiran joten hän näytti mieltään ja pakotti minut ylös sängystä kahdeltä yöllä. Sai juoksenella vapaana parkkipaikallamme jossa oli hiljaista. Onneksi ei ollut kylmä. Tai sitten olin vaan niin tokkurassa etten tajunnut. Kuuroutuva koirani myös havahtui haukkumaan yöllä saapuville tekstareilleni. On tuo tollo.

Aamulla hyppäsin bussiin ja kuljin hurjat 3 bussinväliä taas labraan. Kävin otatuttavassa sappiarvoni. Tällä kertaa labranhoitaja taas luuli että olen ihan viimeisilläni raskaana. Tiukka huppari päällä tällä kertaa. Ihmetteli myös miksi minusta ei oltu tehty lähetettä maksaarvojen ottoon koska jos edes epäillänä raskaushepatoosia se kuuluu ottaa. Kohauttelin olkiani. Mistäpä minä mitään tietäisin muuten kuin netistä imemästäni tiedosta koostuvista paloista. Kohta lähden lääkärille. Panikoin koska nolottaa olla saikulla. Siis nolottaa, ahdistaa ja vituttaa.

Pikku vuotoa tältä päivältä. Eilinen meni nätimmin.

Lisäksi karmea stressi rakkaan mutta huolimattoman ex-kämppikseni massiivista kirjahyllyistä jotka hengaavat edelleen vanhalla asunnollamme. Ne pitäisi saada sieltä ulos lauantaihin mennessä jolloin vuokrasopimuksemme päättyy. Musta Lammas, Fida eikä Kontti huolinut niitä. Mustalla Lampaalla ei ole tiloja säilyttää tavaraa. Fida sanoi että eivät mene kaupaksi ja Kontti ei ehdi hakea tällä viikolla. Keskiviikkona tulee vielä Pelastus Armeija tsekkaamaan ja jos hekään eivät niitä ota niin meitsi on kamalassa suossa. Ystäväni on nimittäin ulkomailla (eli puhelimen tavoittamattomissa) eikä edes asu Tampereella. Niiden hyllyjen ei pitäisi olla minun vastuullani mutta näköjään ovat. Pönttö asiakin meni niin että korvauksia luvattiin hurjat 20euroa. Sillälailla. Arvata saattaa että sairaslomani juontaa juurensa myös suunnattomasta stressistä joka bilettää päässäni eikä anna minun olla rauhassa.

6 kommenttia:

 1. Koita jaksaa muruliini <3 eiköhän me niille hyllyille joku ratkasu keksitä. Laitetaan vaikka kumoikin fb ilmotus että tulukaa hakemaan jos haluatte! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun oliskin laitettu ajoissa sinne ilmoitusta tiedä vaikka olis mennyt. Mutta kun miettii että omatkan huonekalut eivät kelvanneet vaikka ilmaiseksi olin niitä antamassa. Ihmiset eivät ehdi käydä hakemassa tai ei ole millä hakea. Siihenhän se sitten stoppaa viimeistään. Onneksi hyllyt lähtee lauantaina ja meitsiä ei enää paina. ;D Jeeee.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos. Niitä tarvitsinkin. :) Onneksi kaikki nyt ok. :D Nopsasti!

   Poista
 3. Heippa! :) Olipas kivaa luettavaa, alottelin eilen illalla lukemista ja nyt sain loppuun luettua. :) Olin siis tietty töissäkin välillä. :DEnsiks haluan toivottaa onnea raskaudesta ja tsemppiä loppu odotukseen! Toivottavasti kaikki menee hyvin. Itelläni raskaus aika aluillaan, 9+4 tänään. :) Eksyin eilen tänne sun blogiisi '9 kuukautta miehen silmin'- blogin kautta. Onneksi. Raskausblogien hyvä puoli on, että niistä saa jonkinlaista vertaistukee. :) Ja tietää muutenkin että kaikki on suunnilleen kohallaan. Vaikka toki on kaiken maailman erilaisia lappusia raskaudesta, joissa kerrotaan lapsen kehityksestä. Itse en malta odottaa, että pääsen ostelemaan kaikkea ihanaa. <3 Oma kultani ei kylläkään ole niin innoissaan kyseisestä shoppailu innostani, koittaa aina vähän toppuutella. :D haha! No eipä tässä kai muuta. Onnea nyt vielä kerran teille molemmille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Morjesta! :) Ompa hassu juttu että kommenttisi oli roskaposteissa. En tiedä mitä on tapahtunut. Siksi en ole vastaillut mtn tai tämä kommenttikaan ei ole tullut näkyviin.

   9 kuukautta miehen silmin-blogi on kyllä tosi huippu! Itsekkin sen kautta löytänyt kaikkia kivoja blogeja.

   Toivotan teille myös kovasti tsemppiä että kaikki menee hyvin ja pääset piakkoin ostelemaan kaikkea turhaa ja tarvittavaa. :D Itse olen ostanut nyt 4 asiaa vauvalle. Poikkis ei mitään mutta pakotan sen vielä ainakin ajattelemaan mität arvitaan jos ei muuten.

   Jutskailemisiin! :)

   Poista

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love