perjantai 23. maaliskuuta 2012

30+2 Toiset tykkää muhkummasta

Tässä eilettäin tuijottelin suurentunutta olemustani pelistä ja ihmettelin ääneen että en minä nyt niin kovasti ole leventynyt. Ville tuli viereeni ja sanoi että olen muuten normaali mutta maha on vain kasvanut. Pidättelin naurua. Hän ei varmaan ole huomannut että olen käyttänyt entisen S-koon sijaan L-koon pikkuhousuja yli kolme kuukautta. :D Eli toisin sanoen olen leventynyt ihan hullusti mutta koska se on tapahtunut sen verran hitaasti niin miehen silmä on ehtinyt tottua muutokseen ettei hän edes muista miltä ennen näytin. Sinänsä hieno homma ettei tarvitse tuntea oloaan karmeaksi loppuvastukseksi poikkiksen mielikuvissa. Ehkä häntä vaivaa nyt se että hedelmöittynyt nainen on kaunis, ihana plaaplaa mutten valita vaan hymyilen. Meitsin mies tykkää muodoistani. Tätä päivää en uskonut tulevan ainaisten "Erotaan jos lihotaan" vuosien kuulemisen jälkeen.

Meikellä on mahdoton kaksari, selkä/tissi/kainalo läskit ja muutenkin levennyt selkä, pylly ISO, käsivarret turvotuksen kourissa (mitään turvotustahan se ei ole vaan raakaa läskiä) ja tietty iso maha. Mutta maha taitaa olla ainoa asia minussa joka ei näytä läskille vaikkakin siinä sitä on kunnon kerros päällä. Silti tuo mies jaksaa uskotella itselleen että olen saman näköinen kuin "normaalistikkin". Eli kokoa 36 ja oikein simpsakka söpöläinen.

Randomisti eilisestä:
Eilen kävi kylässä pari kamusta ja vuoden ikäinen villikko Lyydia Bostoninterrieri. Jöpe oli mielissään nuoresta tytöstä aina silloin kuin Lyde jaksoi olla hetken paikoillaan. Muuten vanha koirani vaan ärisi ja murjotti jossain nurkkauksessa. Jöpen lemppari koirakamuja ovat nuoret urokset ja juoksuiset nartut. Molempia on helppo köyriä.

Tultiin visassa nelosiksi. Ihan hieno suoritus kun ottaa huomioon että joukkueita oli kymmenen tai yli. Itseasiassa koko top 3 oli tuttuja. On meilläkin popkultturelleja kamuja. Itsehän en tiennyt paljon mitään mutta seuran takiahan minä siellä visassa käyn. Tällä kerta en edes nuokkunut pöytään ja kotiinkin oli mukava tallustaa suhteellisen lämpimällä ilmalla poikkiksen tassu omassani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love