keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

viikko 29

Täällä sitä vaan kasvetaan älytöntä tahtia. Onneksi sain tädiltä hänet vanhat liivinsä ja pikkusiskolta topin joka ei purista. Nyt jotenkin odotan kesää jotta voisi pukeutua mekkoon ilman sukkiksia ja kenkiä. Muuten pidän keväästä mutta lämpimästi pukeutuminen tuottaa pienoisia ongelmia suurentuneen kokoni vuoksi.

61.7kg

8 kommenttia:

 1. Itse käytin vain tunikoita ja legginsejä....kaikissa kolmessa raskaudessani. Ensimmäisessä kyllä käytin myös leviksen lappuhaalareita kun olivat niin leveät. Nykyisin nekin haalarit on aika kaposia.
  Mulla on ollut käytössä myös vatsavöitä (sellaisia kankaisia) jotka peittävät mukavasti kun housut jää mahan alle niin se siihen päälle ja paita päälle. Ei ainakaan maha vilku jos paita hivenen nousee ylös.
  Söpösti massu jo on kasvanut..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunikat ovat kyllä maailman paras keksintö! Mulla on noiden legginssien kanssa ollut joku ihmeen ongelma. Legginssit=kalsarit.
   Vaikka saahan niitä ihan housujen näköisinä joita jopa minä kannatan. Itsellä on tosiaan nyt yhdet sellaiset mutta ovat vielä turhan ohuet käytettäviksi edes nollakeleilla ulkona. :I Turvaudun sukkahousuihin x 2. Vanhoista paidoistani ehkä 4 menee päälleni.

   Itse en varmaan kykenisi pitämään noita mainitsemiasi mahavöitä koska ahdistun kaikenlaisesta puristuksesta vatsan päällä. Mammasukkiksetkin olen rullannut mahan alle. Eli toisinsanoen ostin näitä turhaan koska varmaan isomman koon normi sukkikset olisivat menneet. :D Jes.

   Poista
 2. Voi ei miten ihana maha :) Mulla on kans pientä ongelmaa sen suhteen, etten omista yksiäkään sopivia liivejä. Topitkin menevät päälle Villen avustuksella.. Pitäis alkaa etsiä vähän sopivampia vaatteita tosin mieltäkin jo kirpaisee ostella liivejä näillä mun "suurilla" (0€/kk) tuloilla.. Mut kesää odotellessa, kyllä mulla muutama kiva mekko on mitkä hyvin menis, vielä ei vaan ole se helle sää.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun liivitkin ovat nini tärkeä asia naisen elämässä jos on rintoja vähäänkänä enempää suotu. Minuu ainakin ottais päähnä talvella juoksennella liikenteessä ilman liivejä. Puristus ei ole yhtään hyvä. Itsehän en voi käyttää edes "vanhoja" toppejani koska ne kiristävät niin. :< Onneksi löysiä toppeja on olemassa. Ne taas toisaalta eivät tue yhtänä tissejä. Kombinaatio valmis.


   Hahaa sullakin on Ville! :D

   Poista
 3. En voi vieläkään uskoa että sun sisällä tuolla noin on ihminen!

  Siis IHMINEN!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siistii eikö? :D Pääset kohta halimaan sitä. Ja pusuttelemaan. Ja vaihteleen vaippaa ja pesemään pyllyä.

   Poista

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love