keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Viikko 30

Koira levitellyt näköjään naksujaan tuonne nurkkaan.
62,8kg

Sehän on taas viikko täynnä mahastelua. Vointi ollut hyvä. Aika perus normaali. Mitä nyt eilen illalla koiran kanssa pihalla mahaa painoi ikävästi joten lenkitys jäi lyhyeksi. Sori Jöpe. Tuossa se taas vieressä odottaa että mentäiskö nyt entä nyt entäs nyt? Painoa on tullut lisää. Siihen voi vaikuttaa eilen koko salaattikulhon tyhjennys ja illan makoilu sohvalla Salkkareiden, Uuden päivän ja Helsingin Herran kera. Olipa muuten virkistävää tulla töistä suoraan kotiin ja lysähtää salaatti operaation jälkeen sohvalle. Tälläistako se äippälomalla ennen vauvan syntymää tulee olemaan? Cool! Vielä about kuukausi loman alkamiseen. Jännittävää ja Villellä varmasti mieltä kiristävää että hengaan vaan kotona. Hän kun sattuu työskentelemään kotona. Kelasta saatiin eilen kirje kotia että saadaan se 140e tilille, äippäpakkauksen päätime hylätä suurten vauvanvaate-varastoidemme takia. Tuolla sumalla sitten shopataan mini-Turtlesille jotain huisaa kuten vanulappuja ja peppupyyhkeitä.

8 kommenttia:

 1. Kauniisti pyöristyt :) Mulla olisi vauvan harja ja kylpymittari ainakin jos tarvitset. Ja vaikka mitä muutakin kun en ole kaikkea ehtinyt kuljettaa pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos. :) En tiedä mitä kaikkea on vielä tulossa siskolta (pohjoisen systerit hyppäävät autoon tässä piakkoin, päivää eivät tunnustaneet) että mitä sieltä vielä tulee. Jos nuo tavarat puuttuvta niin otan sinuun yhteyttä jos et ole kerinnyt pistää vielä eteenpäin. :)

   Poista
 2. hei ootko muuten ajatellu tehdä kipsijäljennöstä mahasta? mie aloin noilla viikoilla ihastua ideaan, ja aikaa idean syntymisestä toteutumiseen kesti vain vaivaiset kuusi viikkoa. Maha tehtiin ajassa 36+0, ja siitä vielä kyllä kasvettiin, ja erityisesti tipahdettiin alaspäin. Suosittelen, mahaa on kiva kokeilla jo nyt, vaikkei aikaa olekaan vielä kulunut kauheasti... ja tuntee olevansa laiha.

  ps kiitos tunnustuksista, sitä samaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole ajatellut kyllä. Varmana kiva muisto mutta meillä kun ei ole tilaa. :D Tietty olis siistiä "pukeutua" mahaan kun on laihentunut.. Näkisi sen (toivon mukaan suuren) eron entiseen niin kuin sanoit. Myydäänkö sellaisia kipsipaketteja ihan kaupassa vai teitkö itse seokset?

   Kiitos! ;)

   Poista
  2. Huutelen tähän väliin, että niitä kipsijuttuja myydään ihan valmiina paketteina kaupoissa (täällä ainakin aika monessa kaupassa jotka ovat erikoistuneet äitiys- ja/tai lastenvaatteisiin yms) ja netistäkin saa tilaamalla.

   Poista
  3. Aa ok! En ole käynyt vielä yhdessäkään vauvoihin erikoistuneessa kaupassa. :D Tai noh, kerran kävin Lempäälän Ideaparkissa huvikseni (en ollut raskaana) ihan siksi koska siellä oli söpöjä asioita ikkunassa. Sisällä selvisi mikä kauppa oli. Hoho.

   Poista
 3. Ihana massu <3 Teet kyllä sellaisen kipsimahan massusta, niin saadaan ihastella sitä sitten vuodenpäivät :)
  Saat kyllä meiltä harjan ja kylpyammeen mittarin jos haluut, niillähän ei tee enään mitään. Tuodaan myös se puuhamatto, sun muut vauvavehkeet, niin pääset alkuun :) Katsotaanpa millon tupsahdetaan sinne :) Ehkäpä viikonpäästä olis hyvä aika =)

  VastaaPoista
 4. Oi tulkaa pian. <3 Äiti oli käynyt ostelemassa vauvalle jotain juttuja (?) ei yhtään tietoa että mitä. Tällä viikolla piti käydä yhdessä vauvan tavara shoppailussa mutta olenkin sairaslomalla eli makaan kotona ja itken itseni uneen.

  VastaaPoista

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love