lauantai 10. maaliskuuta 2012

28+3 PIKKUSISKON NETTITIKKU LOVE

Meille tuli viikonloppu vieraiksi muutama kamu joihin olen tutustunut intternetin ihmeellisessä maailmassa eräällä (alunperin) pelifoorumilla. Valaisin tilannettani heille facebookin välityksellä etteivät yllättyisi vallan täysin. "Olen vähän lihonut että ei kannta säikähtää.."

Illalla lompsimme Viken kanssa O'Connell'siin tsekkaamaan Polartonesin levynjulkkari keikkaa. Muut kamut menivät toiseen baariin (nukkuvat vielä en tiedä missä olivat paitsi Plevnan hyvät oluet varmaan kokivat).  Baarissa suurennut kokoni järkytti muutamaa kamua joilla ei tainnut olla aavistustakaan tästä neitseellisestä sikiämisestäni.


Sokeriarvoni seurailu ei ole oikeasti enää yhtään kivaa. Tuntuu että siitä pienestä pistohaavasta tulvii verta turhankin paljon ja liian pitkään. Eilen kauhukseni huomasin että olin lorauttanut pitkiä verinoroja paperinkeräyslaatikkoon töissä. Meidän siivoja mies raukka kun taisi huomata myös tuon ällöittävän löydön. Hupsista.

Tässä pari kuvaa muutostamme uudelta kodilta. Koko muutosta ei olisi tullut mitään ilman muuttoapu-ihmisiä. Kiitos siis edelleen teille kaikille että kipeyditte lihaksenne vuoksemme.
Meikä emäntä "tekee töitä".. Kaverit ja sukulaiset rahtasivat kaiken ja minä vaan komentelin.

4 kommenttia:

 1. Oletpa suloinen hämähäkkimiehen sylissä!

  Mukavaa, että muutosta selvisitte. Teidän kämppä näyttääkin raikkaalta ja valokkaalta!

  Tsemppiä sokeriarvoihin Toivottavasti pääset pian eroon typerästä pistelystä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. ^___^ Hämis on vähän harmahtava nykyisin mutta onneksi se ei sylittelyä haittaa. ;) Nukuin tuon kaverin kainalossa puolivuotta! :D

   Valoisuutta täällä riittää. Voi käydä hankalksi pelata kesällä. Ehkä sitä ei edes ehdi niin ei harmita?

   Tänään pistän itseäni vain kahdesti koska mittauslaatat loppuivat. HAHIAHIHAUA! Haen huomenna tosin lisää..

   Poista
 2. Oikein paljon onnea uuteen kotiin :)

  VastaaPoista

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love